Objavljeno 26.04.2020.

Nekoliko načina dodatne zarade od kuće!

Ako vam je dosta kuhanja, izležavanja, ljenčarenja, gledanja filmova i trošenja vremena na prelistavanje novih sadržaja na društvenim mrežama ... zašto ne bi pokušali malo zaraditi dok ste zatvoreni kod kuće?

Ako već imate slobodnog vremena, iskoristiti te ga za dodatnu zaradu od kuće, a potreban vam je samo laptop.

Transkripcija
Postoji mnogo web stranica koje plaćaju za prepisivanje zvuka u tekst. Ako dobro tipkate, poznajete pravopis i gramatiku, to je vaša prilika.

Prevođenje
Ako vam je neki strani jezik poznat poput hrvatskog, iskoristite ga i ponudite usluge prijevoda.

Vještine
Iskoristite svoje vještine i ono u čemu ste dobri, domišljati i kreativni te pokušajte ponuditi online one što izrađujete za sebe jer bi se moglo svidjeti i drugima.

Prodaja odjeće
Sigurni smo kako mnogi (u većini žene) imaju mnogo kvalitetne robe u ormaru koja je kao nova, a ne nosi se. Registrirajte se na nekoj od aplikacija za prodaju odjeće, fotografirajte odjeću i spremi ste za prodaju. Prilikom fotkanja se potrudite je će upravo fotografije prodati ono što nudite.

Prodaja predmeta
Stvari koje ne koristite i više vam nisu potrebne možete lako i jednostavno prodati putem interneta (Facebook Marketplace), bilo da se radi o tehničkom predmetu, neželjenom namještaju, neiskorištenom poklonu, starim knjigama i igračkama ... 

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

chile chai 26.09.2020.:

Start generating extra cash online from home more than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started...Open This Website......www.xurl.es/j8dhd

Komentiraj
Popularno na blogu