Objavljeno 06.09.2018.

Mladenka otkazala vjenčanje i prekinula vezu zbog bizarnog razloga!

Mladenka iz Kanade poznata pod imenom 'Susan' nedavno je dobila pet minuta slave nakon što je odlučila otkazati svoje vjenčane samo četiri dana prije same ceremonije zbog jednog bizarnog razloga.

Naime, mladenka Susan je tražila od svakog gosta da plati iznos od 1.500 kanadskih dolara kako bi mogli sudjelovati na slavlju. Nepoznati mladoženja i njegova zaručnica Susan za slavlje su na raspolaganju imali 15.000 CAD. No, njezine ekstravagantne želje su ih dovele do iznosa od 60.000 CAD što je bilo previše za njih. Tada je mladenka izračunala ako bi svaki gost platio 1.500 CAD oni bi imali dovoljno da pokriju sve troškove.

Nakon što je o svemu obavijestila sve goste, samo 8 osoba je poslalo ček na iznos od 1.500 CAD. Mladoženja je predložio Susan da raskošno vjenčanje zamjene skromnijim u Las Vegasu što je ona odbila.

Na kraju su se stvari toliko pogoršale da su mladenci prekinuli, a Susan je na društvenoj mreži obavijestila sve kako se ona i njezin dugogodišnji partner razilaze zbog 'nepopravljivih problema'.

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj