Objavljeno 10.05.2019.

Loša navika od koje vam se dokazano smanjuje penis!

Sigurni smo kako ima dosta loših navika koje loše utječu na opće zdravlje čovjeka. Ali jedna loša navika posebno nam je zapala za oko, a vjerujemo kako će i većini muškaraca.

Provedeno je opsežno istraživanje u kojemu su znanstvenici došli do vrlo važno otkrića. Naime, cigare osim mogu uzrokovati razno razne bolest bitno utječu i na penis. 

Kako cigarete djeluju na penis?


Pušenje cigarete utječe na penis tako što se on smanjuje, ali nastaje i erektilna disfunkcija iliti impotencija. No, zašto se to događa? 

Urologa Marc Laniado objašnjava:
'Za dobru erekciju cirkulacija krvi mora biti na visokoj razini. Pušačima se događa to da imaju ateroskleroze u svim krvnim žilama, pa tako i u penisu. Ateroskleroza je bolest krvnih žila u kojoj dolazi do nakupljanja lipida (masnoća) na unutarnje stijenke arterija. Što samim tim znači smanjenu cirkulaciju krvi kroz iste. Osim toga dokazano je kako nikotin sužava krvne žile.'

Kako sve to utječe na veličinu penisa?


Budući da se smanjuje cirkulacija krvi u penisu, samim tim znatno se smanjuju ili čak potpuno nestaju noćne erekcije. One su nužne za elastičnost organa, a samim tim i njegovu duljinu.

Foto: pixabay
M.D.


Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Donald Rodgers 18.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova. Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: joinilluminati66@gmail.com ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt: +33751412396.

Gonzalez Andres 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj