Objavljeno 06.01.2017.

Lijeni ste! Više nema izlika jer i za vas postoje super načini za vježbanje!

Imate želju vježbati, ali ste lijeni te vam je draže gledati TV nego se rekreirati, niste jedini! Uredu je biti lijen, ali to ne znači kako ne morate uopće vježbati.

Postoje mnoge stvari koje možete raditi osim klasičnog vježbanja, a koje će dobro doći vašem tijelu. Nemojte žrtvovati svoje zdravlje zbog ljenosti kada postoji puno toga što možete učiniti za sebe.

Pa krenimo...

Pronađite motivaciju u omiljenoj emisiji/seriji. I to ne uključuje samo one emisije s vježbanjem (jer ih vjerojatno niti ne gledate). Primjerice izaberite sapunicu koju volite pratiti i zadajte si plan da svaki put kada vaš omiljeni par iz te serije bude na malim ekranima odradite neku kratku vježbu (15 čučnjeva).

Jednostavno više hodajte. Kada god ste u prilici otići negdje pješice, ostavite automobil kod kuće. Ili izaberite parking za auto dalje od mjesta na koje trebate ići. Idite stepenicama umjesto dizalom (vjerujte nam da je to odlična vježba za vašu guzu i noge).

Nemojte tražiti izliku za ne vježbanje u tome što ne volite vježbati pred drugima, primjerice u teretani. Toliko mnogo vježbi možete odraditi od kuće uz pomoć stolice ili kauča. Odvojite 15-ak minuta za to i sjedenje pretvorite u vježbanje.


Nagradite se. Svi vole biti nagrađeni za trud. Ukoliko uspijete u nekom od nauma da vježbate i budete aktivniji, nagradite se dva puta mjesečno. Pri tome nemojte da nagrada bude brza hrana!

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj
Popularno na blogu