Objavljeno 19.11.2019.

Kći dobila prvu menstruaciju, a tata sa svima podijelio to iskustvo

Tata Maverick Austin sa svima je podijeli kako se snašao sa situacijom kad je njegova kći dobila svoju prvu menstruaciju, a simpatični tata je skupio brojne reakcije na objavu.

Danas sam dobio poziv...

'Tata ovo je čudno, ali mislim da sam obavila nuždu u hlače!'

Odjurio je u školu sa zamjenskom odjećom, a staru stavio u vreću i vratio se na posao, a bacio vreću s odjećom u kuhinjsku kantu.

Nakon nekoliko sati, kći ga je ponovno zazvala i rekla 'Tata ponovno se dogodilo...'

'Bio sam zbunjen i jako ljut jer sam bi na važnom sastanku, viknuo sam 'obriši guzu bolje i stavio toaletni papir u stražnji dio hlača, moram ići, nazvat ću te za sat vremena' i poklopio.'

'Nekoliko minuta kasnije mi je sinulo ... o moj bože. Odjurio sam do kante za smeće da pregledam gaćice i vrisnuo 'to je krv'.

Tad je prekinuo sastanak i ispričao se kolegama da mora ići. Odjurio je ponovno u školu, a pute nazvao medicinsku sestru da pronađe njegovu kći. Imao je napad panike jer ga je kći zvala u pomoć, a on ju je ostavio samu 'na bojnom polju'.

'Uletio sam u ured, a ona stoji mirno i gleda me i kaže 'tata ... službeno je započela moja prva ...' a ja sam je zaustavio 'već znam Avi ... 'shvatio sam nakon što sam ti poklopio slušalicu'.

'Kasnije me pitala 'hoću li dobiti nešto kao od zubić vile'. Nakon toga je otišao u trgovinu i kupio hrpu slatkiša uz poruku 'Ti to možeš'.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj