Objavljeno 25.11.2013.

Kako zaprositi djevojku na Božić

Božić je tako čarobno vrijeme u godini, ispunjeno posebnim raspoloženjem. S obzirom na to, idealan je trenutak u godini za postavljanje najvažnijeg pitanja u životu. Onoga kojeg odlučite uputiti svojoj partnerici.

Vjerojatno je kako će vaše pitanje biti jedno veliko iznenađenje, bez obzira bilo očekivano ili ne. Prije nego donesete odluku o tome da pitate svoju voljenu da li bi se voljela udati za vas, razmislite o slijedećim sitnicama...

Prije svega si osigurajte staromodno prihvaćanje zaruka od strane oca, jer bitno je poštovati tradiciju i tražiti dopuštenje za ruku tatine djevojčice.

Odvojite vremena za izbor zaručničkog prstena, jer on predstavlja glavni predmet vašeg pitanja. Prilikom izbora se vodite time kakav nakit vaša izabranica voli nositi, jer će vam to pomoći prilikom izbora. Što se tiče cijene, ona ne predstavlja ništa, jer u konačnici ako se djevojka želi udati za vas cijena će joj bit najmanje bitna.

Za blagdane možete očekivati veliko okupljanje obitelji i prijatelja, a ako i njih želite uključiti u svoju Božićnu priču, vodite računa o tome kakva je osoba vaša djevojka. Ako voli biti u centru pažnje onda će ovaj korak biti super odluka, ali ako je vaš odnos više privatan, veliko pitanje ipak postavite u nešto intimnijoj atmosferi.

Za sve dodatne savjete i pomoć, obratite se njezinim prijateljicama, jer one ju uz vas ipak najbolje poznaju. Ako smatrate kako ne možete vjerovati svim njezinim curama, možete za savjet pitati samo jednu od njih.

Foto: sxc.hu
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj