Objavljeno 20.01.2020.

Kako pronaći idealnu aktivnost koja će vas cijele godine zadržati u kondiciji?

Blagdani su tek završili, a većina nas već mašta o zamamnim pješčanim plažama i valovima tirkiznog mora koji se sudaraju s obalom dok ležimo na ručniku i upijamo tople sunčeve zrake.

Rijetko tko se u siječnju može pohvaliti kako ga posljedice obilnih i čestih obroka tijekom blagdana nisu sustigle i da već sutra može zablistati u kupaćem kostimu. I to je sasvim u redu. Naše tijelo ponekad treba odmor i uživanje u obrocima od kojih se tijekom godine uglavnom suzdržavamo. 

Ako ste upali u zamku retrogradnog brojanja kalorija zasigurno je i vaša novogodišnja odluka bila da ćete u 2020-oj redovitije vježbati i zdravije se hraniti. No, tu postoji jedna zamka - odabir aktivnosti koji brzo dosadi i ne uklapa se u životni stil osobe. Ako malo pomnije pogledate, svi početkom godine uglavnom kreću u teretanu, upisuju satove jogu, voze bicikl, trče na traci ili pak dižu bučice male težine ispred laptopa uz neki online program vježbanja.

Sve ove aktivnosti su dobre i pomažu otopiti masne naslage, ali budite iskreni, koliko vas je probalo sve ili većinu navedenog i već do travnja odustalo? Usudit ćemo se reći zasigurno oko 97 posto, ali što je s onih 3 posto koji nisu odustali? Što kada bismo vam rekli da se tih 3 posto ne razlikuju puno od onih koji su odustali, da su i oni počeli s istom motivacijom, istom novogodišnjom odlukom? 

Svi oni koji nisu odustali jednostavno su pronašli aktivnost ili sport koji im je zabavan, u kojem uživaju i koji ih svaki put iznova izazove na psihičkoj ili fizičkoj razini. Nemojte, stoga, početi s nekom aktivnošću u kojoj ne uživate samo zato jer ju je odabrala vaša prijateljica. Ona možda uživa u trčanju svakog jutra, a vi ste večernji tip kojem je trčanje oduvijek bilo mrsko i radije igrate košarku.

Znanstveno je dokazano da grupni sport utječe na motivaciju sudionika te su manje šanse da ćete odustati ukoliko počnete s vježbanjem u grupi. Jedan od popularnijih grupnih sportova koji potiče rad mišića donjeg dijela leđa, nogu i ruku te svojim karakterom izaziva natjecatelje da probude ne samo svoje tijelo već i um je - bowling. Da je bowling puno više od ležerne zabave potvrdit će svi koji su se ikada okušali u kuglanju i dobili upalu mišića. Kuglanje nije isključivo sport namijenjen muškarcima, već i ženama koje su u posljednjih nekoliko godina otkrile kako vas bowling može cijelu godinu držati u kondiciji, a da uopće nemate osjećaj da ste naporno vježbali.

Pri tome ćete se dobro zabaviti s društvom, probuditi svoj natjecateljski duh i nakon posla ipak odraditi koristan set vježbi bez napora i znoja. Bowling Bar omiljeno je mjesto svih rekreativki koje su odlučile vježbati bez tenisica, sportske odjeće i hrpe sprava i pri tome se dobro zabaviti. 

PR članak

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 19.02.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ................... ....

klopu 21.01.2020.:

MOJO svedočenje Dobar dan,
 moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
    Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
Ostanite sigurni i blagoslovljeni

Komentiraj