Objavljeno 15.05.2020.

Kako organizirati savršenu virtualnu djevojačku zabavu

Kume se nalaze u nezavidnim situacijama u vremenu kada su putovanja još ograničena pa je organiziranje djevojačke zabave svedeno na virtualni svijet.

To svakako ne znači kako trebate preskočiti organizaciju djevojačke zabave. Kuma uz pomoć ostalih prijateljica svejedno može pripremiti zabavu za pamćenje i to onu virtualnu. One djevojke koje su u mogućnosti mogu se okupiti zajedno u jednoj kući, a ostale neka se pridruže na video poziv.

Nekoliko prijedloga za nezaboravnu virtualnu djevojačku zabavu:

1. Odaberi boje i temu za virtualne goste, imajući na umu da ono što izabereš svi mogu pronaći u svom ormaru.
2. Stvori poseban #hashtag ako ste (manje više) svi aktivni na društvenim mrežama, kako bi svi gosti zabave bili povezani u jedinstvenim virtualnim uspomenama.
3. Poseban poklon za mladenku izaberi na web shopu i organiziraj slanje na njezinu adresu. Sve djevojke koje će biti dio virtualne djevojačke dobro poznaju buduću mladenku pa ime neće biti problem na web shopovima pronaći nešto što ona voli.
4. Neka svaka djevojka napravi domišljati koktel sa sastojcima koje ima kod kuće. Možete se natjecati i u najkreativnijem pripremanju koktela.
5. Jedno jednostavno jelo neka bude inspiracija svima za pripremu, nešto jednostavno za grickanje, a što se pripremi od nekoliko sastojaka.
6. Djevojke se mogu natjecati u virtualnom pripremanju muffina za mladenku. Zabavno će biti gledati kako su svačije ideje drugačije.
7. Spa virtualna zabava također može biti izbor za djevojačku. Od sastojaka u kućanstvu svatko neka napravi masku za lice. U kućnim ogrtačima i iz udobnosti kauča lako će biti ispijati koktele.
8. Nezaobilazne karaoke mogu biti dio i virtualne zabave. Svaka djevojka neka odabere jednu pjesmu i zabava može početi.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Susan Benson 17.05.2020.:

Pozdrav, trebate li brz zajam?
Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik.

S obzirom na ekonomsku stagnaciju kroz koju svijet prolazi zbog nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenim financijskim izazovima. S prisutnošću novčanog viška u našoj instituciji, želimo ubrzati promet novca financiranjem klijenata unutar i izvan Europe kreditom.

Ako vam je potreban hitan zajam za pokretanje posla, kupite kuću ili automobil ili vam treba zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste zajmova kao osigurani i neosigurani zajmovi. Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo vam pomoći da poboljšate svoje dugoročne i kratkoročne financijske ciljeve, jer je vaša konačna cilj financijska stabilnost.

Značajke i korist;
* Pogodnost - Možete se prijaviti za zajam u bilo kojem trenutku i bilo gdje.
* Fleksibilna količina - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
* Brzo izravno financiranje - primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
* Fleksibilna kamatna stopa od 3,0%.
* Visoke cijene odobravanja
* Dobivate priliku za odabir datuma otplate, bilo tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
* Jednostavna internetska aplikacija.
* Personalizirane smjernice i stručnost.
* Nema skrivenih troškova

Mnogim ljudima je zbog nekih razloga toliko teško dobiti kredit od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta.

Ako stvarno trebate rješenje za svoje financijske izazove, samo pišite mojoj tvrtki da ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnom broju pojedinaca i organizacija koji se suočavaju s financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kad se prijavite za nas, prijavljujete se kod tvrtke od povjerenja koja brine o vašim financijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša financijska stabilnost i o vama će se voditi cijeloga postupka.

Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem:
E-adresa: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ILI;
WhatsApp: +447903159998

Komentiraj