Objavljeno 20.05.2020.

Kako bi se bolje nosili sa stresom, ljudi više piju!

Zatvaranje u kuće i samoizolacija utjecali su na ljude da se osjećaju obeshrabreno. Povećala se razina stresa, a mnogi su ju ublažavali s povećanom konzumacijom alkohola.

Prema istraživanju, svaka četvrta odrasla osoba je počela piti više od početka pandemije Covid-19 virusa, a glavi razlog je opuštanje. Povećana napetost u kućanstvima, uzrokovala je povećanje stresa i tjeskobe, a mnogi su kao pomoć u suočavanju s tim osjećajima izabrali alkohol.

Nema ništa loše u uživanju u jednoj čaši vina s vremena na vrijeme, a ako započinjete učestalo konzumirati alkohol kako si se riješili negativnih emocija, treba pronaći zdrave načine suočavanja sa situacijom, a to alkohol svakako nije.

Konzumiranje povećanje količine alkohola tijekom samoizolacije nije neizbježno, samo treba pronaći pozitivne promjene u načinu provođenja viška vremena - izabrati nove hobije ili se okrenuti stvarima koje inače volite, ali za njih niste imali vremena.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

chile chai 26.09.2020.:

Start generating extra cash online from home more than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started...Open This Website......www.xurl.es/j8dhd

Komentiraj
Popularno na blogu