Objavljeno 20.09.2018.

Kakav ti muškarac treba s obzirom na boju tvojih očiju

Jeste li ikad razmišljali o tome kako boja vaših očiju može utjecati na to kakvog partnera trebate? Sigurni smo kako na to niste nikada pomislili, sve do sada.

Boja očiju govori mnogo toga o vašem karakteru, a s obzirom na to vrlo se lako može razlučiti kakva osoba pristaje vašim osobinama, karakteru, načinu života...

Plave, zelene ili smeđe te sve varijacije boja na te tri osnovne mogu vam dovesti idealnog partnera.

Plava
Žene s plavim očima karakterizirane su kako one koje vrlo često vole eksperimentirati i isprobavati nove stvari. Prirodne su, vesele, spontane i strastvene.

S obzirom na te osnovne karakteristike ženama s plavim očima treba strastveni, ali nadasve vrlo stabilan muškarac. Onaj muškarac koji zna što želi te koji će biti korak ispred nje kako bi doskočio spreman na sve njezine eksperimentalne faze.

Zelena
Vrlo rijetko susrećemo žene sa zelenim očima u prvom redu zato što je to najrjeđa boja očiju koja se susreće. Žene sa zelenim očima vrlo su tajanstvene, ali s druge strane pravi su avanturisti, vrlo privlačne i lako se uklapaju u nova društva. 

Žene s takvim očima trebaju muškarca koji će im osigurati novu avanturu, ali istodobno onu sigurnu jer one žude za sigurnim utočištem.

Smeđa
Mnogo je varijanti smeđe boje, ali sve karakterizira jedno, a to je kreativnost. Osim toga boja asocira na zemlju pa je stoga logično kako se povezuju s plodnošću koja ne mora nužno biti širenje obitelji. Plodnost se u ovom slučaju odnosi i na poslovni uspjeh.

Ovim ženama treba muškarac koji je vrlo odgovoran te onaj koji će im pružiti dozu kreativnosti, posebno onu u krevetu. Dosadni tipovi nikome nisu zanimljivi.

Foto: pixabay
M.D.


Povezani sadržajKomentiraj