Objavljeno prije 6 dana

Jedan od razloga zašto osjećate nadutost nakon večere!

Osjećate li nadutost nakon večere? Čini se kako bi to moglo biti povezano s mjestom (u kući) gdje jedete! Ako svoju večeru volite konzumirati na kauču ispred TV-a to bi mogao biti razlog da se osjećate napuhano.

Kako ističe nutricionistica Hannah Braye jedenje ispred TV može imate ozbiljno negativne učinke za našu probavu. Dok jedemo u pokretu, ispred TV-a ili za radnim stolom ispred kompjutera to ima štetne učinke na probavu.

Dok jedemo, a uz to obavljamo druge stvari i na njih se fokusiramo, gubimo oko 20 posto probavnih izlučevina u cefaličnoj fazi lučenja želučanog soka koji nastaje prije nego što hrana dođe u želudac kroz mirisanje, gledanje ili kušanje hrane.

Upravo zato je za vrijeme obroka potrebno jesti za stolom, a ne ispred TV-a ili računala. 

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers prije 2 dana:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt:
+33751412396..

Komentiraj