Objavljeno 13.05.2019.

Jedan od razloga zašto osjećate nadutost nakon večere!

Osjećate li nadutost nakon večere? Čini se kako bi to moglo biti povezano s mjestom (u kući) gdje jedete! Ako svoju večeru volite konzumirati na kauču ispred TV-a to bi mogao biti razlog da se osjećate napuhano.

Kako ističe nutricionistica Hannah Braye jedenje ispred TV može imate ozbiljno negativne učinke za našu probavu. Dok jedemo u pokretu, ispred TV-a ili za radnim stolom ispred kompjutera to ima štetne učinke na probavu.

Dok jedemo, a uz to obavljamo druge stvari i na njih se fokusiramo, gubimo oko 20 posto probavnih izlučevina u cefaličnoj fazi lučenja želučanog soka koji nastaje prije nego što hrana dođe u želudac kroz mirisanje, gledanje ili kušanje hrane.

Upravo zato je za vrijeme obroka potrebno jesti za stolom, a ne ispred TV-a ili računala. 

Foto: shutterstock
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

elder brown 29.05.2019.:

Pozdrav od velikog redoslijeda osvijetljenosti do ujedinjene države i cijelog svijeta, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti svoje izgubljene snove, ali i gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez ikakve krvne žrtve. I mi također plaćamo iznos od 700.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove koji se pridružuju bratstvu, a također i kuću po svom izboru i mjestu s investicijama, zajedno s ovom mogućnošću u životu da budu slavni.

PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANOVIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU.
1. Novčana nagrada od USD 700.000 USD.
2. Novi uglađeni san CAR u vrijednosti od USD $ 150,000 USD
3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru
4. diplomatsku putovnicu za putovanje u bilo koju zemlju po vašem izboru i još mnogo toga


BILJEŠKA; možete se pridružiti iluminatskom bratstvu s bilo kojeg mjesta u svijetu Indije, Turske, Afrike, SAD-a, Malezije, Dubaija, Kuvajta, Velike Britanije, Austrije, Njemačke, Europe. Aziji, Australiji itd.,
NAPOMENA: ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas putem e-pošte: iILLUMINATIBROTHERHOOD6123 @ GMAIL

Pozdrav ILLUMINATI TEMPLE SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

GREAT ILLUMINATI ORDER 21.05.2019.:

Pozdravi od VELIKOG REDA ILLUMINATA do ujedinjene države i cijelog svijeta, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti svoje izgubljene snove, ali i gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez ikakve krvne žrtve. I mi također plaćamo iznos od 650.000 USD kako bismo prihvatili sve nove članove koji se pridružuju bratstvu i kući po izboru i mjestu s investicijama, zajedno s ovom mogućnošću u životu da budu slavni.

PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU ILLUMINATI.
1. Novčana nagrada od USD 650.000 USD.
2. Novi uglađeni san CAR u vrijednosti od USD $ 150,000 USD
3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
Mjesec dana s pet najboljih na svijetu.
Vođe i 5 najvažnijih slavnih osoba na svijetu. Ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte = greatilluminate99@gmail.comBILJEŠKA; ovo iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti s bilo kojeg mjesta u svijetu Indije, Turske, Afrike, Sjedinjenih Država, Malezije,
Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Aziji, Australiji itd.,


Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

Donald Rodgers 17.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt:
+33751412396..

Komentiraj