Objavljeno 13.02.2017.

Ideje za proslavu rođendana (za odrasle)

Ukoliko vas proslava vlastitog rođendana iz godine u godinu sve više izluđuje te je odlazak u bar nešto što više ne želite toga dana raditi, vrijeme je za promjene.

Bez obzira na silne životne obveze, rođendan je nešto što trebate svake godine proslaviti. Bez izbjegavanja! Pokušajte s jednom od ovih ideja:

1. Pozovite prijatelje sebi na večeru, ali na taj način da oni sudjeluju s vama u pripremanju obroka. Neka svi sudjeluju sa svojim najdražim receptima, jer ćete tako zasigurno probati mnoge različite okusu (koje klasična večera ne može pružiti).

2.  Ukoliko vam se prijedlog broj 1 ne sviđa, jer ne želite na svoj rođendan prati suđe - razumijemo vas. Rezervirajte onda večeru u restoranu koji ima privatan prostor za proslave.

3. S partnerom/icom ili najboljim prijateljom/icom učinite nešto što ste od uvijek željeli, ali vas je bilo strah. Bilo da je riječ o nekom adrenalinskom sportu (skakanje padobranom) ili donošenju neke obične odluke (upisati tečaj plesa - prijedlog broj 4).

4. Napravite nešto što ste od uvijek željeli, ali niste pronalazili vremena. Pokušajte plesati ili plesti, slikati ili pjevati... Bitno da vas vaša skrivena želja razveseli.

5. Odlučite se za dan u prirodi. Šetanje po šumi ili pak kampiranje mogu biti odličan način da s dragim osobama proslavite rođendan.

6. Ukoliko vaše društvo ima djecu, pozovite ih sve zajedno. Postavite trampolin, možda probudite zaboravljeno dijete u sebi.

7. Pripremite spa zabavu ili uplatite spa tretman. Može biti jako zabavno s nekoliko prijatelja/ica uživati u masažama, sauni, pedikuri...

Što god odlučili ove godine raditi na svoj rođendan, neka to bude ispunjeno zadovoljstvom!

Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj