Objavljeno 24.03.2019.

I muškarci imaju komplekse!

Psiholozi sa Sveučilišta Chapman proveli su istraživanje među muškarcima kako bi otkrili kako se osjećaju u svojoj koži, odnosno što misle o izgledu svog tijela.

Dugo se mislilo kako su samo žene te koje se suočavaju s nezadovoljstvom kada je u pitanju vlastiti izgled. No, istraživanje provedeno na 116.356 muškaraca otkriva kako je između 20 i 40 posto muškaraca nezadovoljno svojim ukupnim fizičkim izgledom, težinom ili veličinom mišić.

'Većina muškaraca smatra kako ih se prosuđuje na temelju njihovog izgleda i skloni su uspoređivati svoj izgled s drugim muškarcima na društvenim događajima' - ističe psiholog i voditelj istraživanja David Frederick.

Muškarci čija se težina klasificira kao 'normalna' se osjećaju pozitivno kad je u pitanju izgled, a muškarci čija se težina klasificira kao 'pretili' se osjećaju negativno. Muškarci čija se težina klasificirao kao 'debeli' su zadovoljni svojim izgledom.

Muškarci se osjećaju nesigurno u društvu mišićavih muškaraca i to utječe na njihovo nezadovoljstvo izgledom tijela.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Scott 05.06.2019.:

Kako sam dobio moj zajam od Calvin Larry Lenders

Moje ime je Robin Scott iz Teksasa, SAD. Ja sam oženjen muškarac u ovom trenutku s troje djece i bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji u veljači 2018. i morao sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih tvrtki za zajmove kako privatnih tako i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka je odbila moj kredit. Ali kako bi ga Bog imao, upoznao sam se s Calvin Larryjem Lenders u privatnom društvu s ograničenom odgovornošću s dioničkim kapitalom od prijatelja, a ja sam dobio sumu od 50.000,00 USD na dan 7. ožujka 2018. godine i danas sam vlasnik tvrtke i moja djeca su dobro ... Dakle, želim savjet svima koji trebaju kredit da ga brzo kontaktira putem e-maila na: calvinlarrylenders@gmail.com on ne zna da radim ovo, ali molim se da ga Bog blagoslovi za dobre stvari koje je radio u mom životu. Hvala ..

EMAIL VIA: calvinlarrylenders@gmail.com

Gonzalez Andres 23.05.2019.:

Pozdrav,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom interventnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem ove e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com

Donald Rodgers 19.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Komentiraj