Objavljeno prije 4 dana

Hoćemo li uskoro reći zbogom ulošcima jer tu su menstrualne gaćice

Posljednjih nekoliko godina sve više se radi na tome da prestanemo proizvoditi nepotreban otpad. U skladu s time, posljednjih nekoliko godina u porastu je korištenje menstrualnih čašica.

Kako bi se u što većoj mjeri pokušalo umanjiti korištenje higijenskih uložaka, osmišljeno je donje rublje za menstrualni ciklus. Riječ je o gaćicama koje ne zahtijevaju nošenje uloška, jer su izrađene od nekoliko slojeva ultra upijajućeg materijala.

U pitanju je donje rublje WUKA, britanski brend koji se prodaje po cijeni od 24,99 funti. Gaće su opisane kako prozračne, meke i rastezljive, a što se tiče nošenja - možete ih nositi oko osam sati za vrijeme slabije menstruacije te između 4 i 6 sati u danima intenzivne menstruacije. Jedan par gaćica može držati do 20 ml tekućine, što je oko četiri tampona.

Antibakterijska svojstva u WUKA gaćicama namijenjena su smanjenju mirisa krvi tako da se tijekom dana neće osjetiti miris krvi.


Kod WUKA gaćica je bitno da kupite broj koji vam točno odgovara, a tijekom nošenja nećete imati osjećaj da imate strano tijelo na sebi kao što je slučaj s ulošcima. U njima nema osjećaja nelagode. 

Apsorbirajući dio gaćica počinje na prednjoj strani i oblaže se ravno prema natrag, osiguravajući svaki dio tako da ne može doći do procurivanja. 

U usporedbi s uloškom nećete osjećati krv, ali gaćice neizbježno mogu postati malo teže kad ih nosite osam sati.

Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Gonzalez Andres prije 3 dana:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj