Objavljeno 23.11.2021.

Giving Friday: dm će donirati 5 % ukupnog dnevnog prometa

U petak, 26. studenog, povodom Giving Friday, potpuno drukčije verzije Crnog petka, svi će kupci dm-a moći sudjelovati u donaciji koja je namijenjena Centru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb.

dm će 5 posto ukupnog dnevnog prometa ostvarenog u 164 prodavaonice dm-a i u dm online shopu donirati za kupnju medicinske opreme i uređaja koji će poboljšati kvalitetu života oboljelih.

'U ime dm-a pozivam sve naše kupce da u petak, 26. studenog, svoju kupnju pretvore u dobro djelo jer samo  zajedničkim  naporima  možemo  ostvariti  pomake  i  pomoći sugrađanima koji žive s ovom teškom bolesti da vode kvalitetnije i bolje živote. Bilo da kupujete u dm online shopu ili u prodavaonici dm-a, ovaj Giving Friday imate priliku pomoći oboljelima jer će svaka kupnja u dm-u na taj dan doprinijeti većem iznosu donacije za Centar za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb',  izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Cistična fibroza rijetka je genetska bolest koja skraćuje životni vijek oboljelih, a koja je u Hrvatskoj dijagnosticirana kod 150 osoba. Bolest je neizlječiva, što znači da se liječi simptomatski, i to neprekidno i svakodnevno od trenutka dijagnosticiranja bolesti. 

'Centar za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb koristi najsuvremenije metode koje su dostupne u svijetu, uključujući i od nedavno CFTR modulatore. Da bismo unaprijedili liječenje i praćenje bolesnika s cističnom fibrozom potrebna nam je dodatna nova oprema s ciljem postizanja optimalne zdravstvene skrbi za svakog bolesnika. Zato, u ime Centra i naših pacijenata, pozivam sve građane da se pridruže Giving Fridayu i podrže ovu donaciju kako bismo onima koji žive s cističnom fibrozom omogućili još bolje uvjete liječenja i poboljšali kvalitetu njihovih života', izjavila je doc. dr. sc. Andrea Vukić Dugac iz Centra za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb.

U prošlogodišnjem Giving Fridayu sudjelovalo je više od 75.000 građana koji su svojom kupnjom u dm-u podržali donaciju higijenskih i kućnih potrepština za socijalno ugrožene obitelji i pojedince u vrijednosti od 333.729 kuna.

PR članak


Povezani sadržajKomentari:

JeanetteRich prije 2 dana:

Ich verdiene über 7.000 Dollar im Monat in Teilzeit. Ich hörte immer wieder, wie andere Leute mir sagten, wie viel Geld sie online verdienen können, also beschloss ich, mir das anzuschauen. Nun, es war alles wahr und hat mein Leben total verändert. Hier habe ich angefangen.........☛☛☛☛☛☛☛☛
www.pays11.com

Robbild 23.11.2021.:

Home cash earning job to earns more than $500 per day. getting paid weekly more than $3.5k or more simply doing easy work online. no special skills required for this job and regular earning from this are just awesome.=======))>> www.suntrustjob.com

Komentiraj