Objavljeno 16.04.2018.

Djevojka živi bosonoga zadnje tri godine!

20-godišnja Kasandra Smith iz Georgie prije tri godine je prestala nositi svu vrstu obuće i hoda bosa. Kaže kako joj je unatoč povremenom susretu bosih stopala s krhotinama stakla, bosonogi stil života utjecao na samopouzdanje.

Kasandra nikada nije pretjerano voljela obuću, a najdraže su joj bile japanke jer se u njima osjećala slobodno. Japanke nije nosila samo u školu nego i u trgovinu, restoran. Nakon što je 2015. godine napustila školu počela je hodati bosonoga te odustala od sve obuće.

Kasandra ističe kako je jedini razlog zbog kojeg bi ponovno nosila obuću pronalazak posla koji bi to zahtijevao i taj posao bi morao biti vrijedan toga.

Reakcije ljudi na bosonogu Kasandru su različite, ali većina je zapravo znatiželjna.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. 25.04.2018.:

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

Komentiraj