Objavljeno 16.07.2019.

Datum rođenja povezan je s uspjehom u životu

Na web stranici Tombola otkriveno je kako postoje određeni datumi rođenja koji se povezuju s više uspjeha u poslovnom svijetu. Dok postoje čak i oni datumi koji se povezuju s mogućnošću da postanete dobitnik Nobelove nagrade ili pak milijunaš.

Uspoređivani su datumi rođenja uspješnih ljudi diljem poslovnog svijeta iz područja industrije, televizije, filma, glazbe, sporta, filantropije i mnogih drugih zanimanja. I tako su određeni datumi koji ima najveću vjerojatnost za postizanje određenog uspjeha.

6. lipnja su rođenje najuspješnije osobe
Na temelju 1,753 rođendana uspješnih osoba došlo se do zaključka kako je 6. lipnja optimalan datum za rođenje uspješnih osoba u usporedbi s drugim datumima u godini.

U listopadu se rađaju osobe s najviše financijskog uspjeha, a prednost u tome da postanu milijunaši je datum rođenja 13. listopada.

19. svibnja je najbolji datum za rađanje uspješnih zvijezda.

U veljači i svibnju se rađaju uspješni poduzetnici, točnije 4. veljače i 12. svibnja.

Prema ovom istraživanju filantropi se rađaju u svibnju, a ako svojim talentom i radom osoba želi utjecati na ljude diljem svijeta i biti pojedinac koji će osvojiti Nobelovu nagradu morate se roditi u lipnju.

Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj