Objavljeno 10.05.2019.

Cura se pohvalila svojim zaručničkim prstenom, a umjesto oduševljenja svi ju popljuvali

Dobiti zaručnički prsten iz snova svakoj je curi na vrhu popisa, no ponekad taj wow prsten ne oduševi okolinu. Upravo to dogodili se jednoj djevojci.

Sva sretna pohvalila se na svom Facebook profilu kako se zaručila i naravno uslikala prsten na ruci. Kako normalno i treba biti očekivala je komentare oduševljenja i čestitke, a umjesto toga dobila je zgražanje. Naime, sada već zaručnik kupio joj je minimalistički prsten s majušnim dijamantićem u sredini, a svi koji su vidjeli popljuvali su kako većina komentara kaže 'sirotinjski' prsten.

Sviđa li se vama prsten?Foto: facebook
M.D.

Povezani sadržajKomentari:

gonzalezandresloan 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj