Objavljeno 03.05.2021.

Chef dizajner - Grafički dizajner za sve FOOD ideje

Ne čujemo svaki dan o spoju ljubavi kuhinje i tehnologije. Moje ime je Zvjezdana Vukić i vlasnica sam A la Dizajna - grafičkog studija i gastro savjetovanja.

Krenimo ispočetka! Kako da sam do ideje došla? Pa dosta ludim putem ...

Završetkom studija na Grafičkom Fakultetu u Zagrebu, radila sam kao pripravnik, a zatim i suradnik u marketingu, dizajnu i organizaciji eventa. Iako sam u profesionalnom smislu rasla, skupljajući iskustva, znanje i ugled, uhvatila sam se s osjećajem neispunjenosti i nedostatka. Na svu sreću, 2015. godine napravila sam prvi preokret preokret, odvažila sam se i promijenila iz korijena svoj poslovni svijet. 

Preokret je započeo u prekvalifikaciji i prijavi kao natjecateljice u kulinarskom showu- Masterchef Hrvatska! Iskustvo iz kojeg sam izašla mnogo hrabrija i sigurnija okrenulo mi je čitav svijet naglavačke. Mijenjanje miša za kuhaču, mijenjanje stvaranja na ekranu za stvaranje na tanjuru. Od 2015.g. radila sam skoro sve: od pomoćnog kuhara pa sve do glavnog, kao slastičar, na razvoju, ispitivanju i definiranju recepata i raznim projektima vezanih za otvaranje slastičarni i bistro restorana. 

No, ljubav je bila podijeljena prema gastronomiji i grafičkom dizajnu, pa je došlo vrijeme da se oba zanimanja ujedine. Gastronomija i grafički dizajn imaju bitnu sličnost koja ih prati, a to je kreativnost, inovativnost,i strpljivost. 

Mislim da sam baš radi spoja zanimanja i iskustvima poprilično drugačija. Zato je moja misija da stečenim iskustvima i upoznatosti s industrijom prenosim kvalitetne savjete i usluge pri kreiranju i razvijanju brenda i proizvoda poduzetnicima u gastronomskoj industriji ili onima koji tek u začetku..

Dolazi ljeto i dolazi sezona u novom normalnom, i mislim da ne smijemo dozvoliti odustajanje od snova. Baš zato, sada je vrijeme da se ugostitelji pripreme. Svaki mjesec organiziram BESPLATNE ONLINE projekte i/ili radionice kako bi pomogla pri u svojim kolegama i klijentima. 

Početkom 3.svibnja započinje jedna od takvih - DEVELOP YOUR FOOD IDEA! Radi se o besplatnoj online radionici od 3. Svibnja do 7. Svibnja, no prijave još nisu zatvorene. Tema radionice je odgovoriti na pitanja gdje započeti i kako uspješno razviti poslovnu ideju u gastronomiji,  kako se organizirati i pripremiti za izazove u industriji.

Za svaku radionicu, webinar ili vrijedan savjet možete otkriti prvi na mojim društvenim mrežama - A_la_dizajn. Neću vas ostaviti razočaranima. Jer kroz čitav Svibanj pripremam poseban A la Dizajn paket grafičkih i savjetodavnih usluga kojima je cilj što više pripremiti vas za nadolazeću sezonu. Neke od usluga koje A la dizajn nudi su edukacija, savjetovanje, planiranje posebnih brand i marketinških strategija, dizajn vizualnih identiteta, mini online tutorijali, organizacija društvenih mreža i mnoštvo ostalih i sve to uz naravno profesionalnu podršku. 

Na radionicu DEVELOP YOUR FOOD IDEA - možete se prijaviti OVDJE.

Za sve druge informacije slobodno pogledajte web.

PR članak


Povezani sadržaj