Objavljeno 02.04.2020.

Bolt pokreće uslugu dostave među korisnicima u 6 gradova

Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev od danas u Hrvatskoj pokreće uslugu dostave u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru te Dubrovniku.

Korištenjem Boltove postojeće aplikacije, opcija dostave nudi priliku privatnim i poslovnim korisnicima da u periodu ograničene mogućnosti kretanja pošalju što trebaju svojim prijateljima, obitelji ili poslovnim kolegama i suradnicima.

Usluga Bolt dostava (Bolt Delivery) idealna je za pošiljke koje je potrebno isporučiti isti dan, pa čak i unutar samo jednog sata kao što su odjeća, knjige, kućne potrepštine, igraće konzole, dokumenti i sve što trebate poslati. 

Pošiljke trebaju biti lakše od 20 kg i unutar zadanih dimenzija do maksimalnih 65x55x40 cm. 

Radi sigurnosti, usluga će biti dostupna samo onima koji u svojoj aplikaciji imaju unesenu valjanu bankovnu karticu jer gotovinsko plaćanje neće biti moguće. Cijene usluge dostave će biti kao i uobičajene cijene vožnje u svakom gradu u kojem je Bolt usluga dostupna. Tako bi slanje paketa u Zagrebu između osoba koje su udaljene 5 km okvirno iznosila 30 kuna. Minimalna cijena dostave je 20 kuna za sve gradove.

'Iskoristit ćemo, s jedne strane, postojeću tehnologiju i veliku mrežu vozača partnera diljem Hrvatske i korisnicima omogućiti da budu sigurni unutar svoga doma, u vremenu kada je većina populacije na to primorana. A s druge strane, pokrenuli smo uslugu Bolt Delivery kako bismo svojim iskustvom i efikasnošću u poslovanju i logistici vozačima partnerima pružili najbolju podršku, siguran posao i priliku za ostvarivanje prihoda. U planu nam je osim ove usluge uskoro uvesti i nove dostavne usluge koje će pomoći i poslovnim korisnicima.' - izjavio je Tomislav Lukačević, operativni menadžer u Boltu u Hrvatskoj.

Korisnicima je usluga dostupna unutar aplikacije kao nova kategorija, te je vrlo jednostavna za korištenje. Procijenjenu cijenu usluge dostave za odabranu rutu odmah je moguće vidjeti u aplikaciji prilikom naručivanja iste, a vozači partneri pošiljku mogu preuzeti odmah. 

Nakon potvrde dostave, Bolt će poslati dostavljača koji će preuzeti pošiljku unutar roka koji je prikazan nakon naručivanja usluge. Pošiljatelj će paket donijeti na dogovorenu adresu te ga ostaviti na sjedalo, a primatelj će jednako tako preuzeti poslani paket. Unutar aplikacije pošiljatelj će i s krajnjim primateljem pošiljke moći podijeliti plan rute dostave, kako bi i jedan i drugi u svakom trenutku mogli u stvarnom vremenu pratiti kretanje pošiljke i termin isporuke. 

Partneri vozači su upoznati sa svim uputama nadležnih institucija kojih se moraju pridržavati kod obavljanja ove te ostalih usluga u sklopu Bolt platforme.

PR članak

Povezani sadržajKomentari:

Antonia Diaz 03.04.2020.:

Čarobni poziv dr. Ajayi pomogao mi je da se vratim mužu nakon 2 godine razdvojenosti zbog nesporazuma i molio sam ga nekoliko puta da se vrati kući da bude sa mnom i naše troje djece, ali umjesto toga odbijem da ostanem s drugom ženom u koju vjerujem manipulira s njim. Vidio sam svjedočanstvo o vračaru čarolije dr. Ajayi dok sam tražio pomoć na internetu koji mi je objasnio kako je pomogao da svog brata izvuče iz zatvora nakon što je za nju obavio čaroliju pomilovanja, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa pošaljem SMS pravopisac na WhatsApp-u: +2347084887094 i rekao mi što treba učiniti, k slijedio sam sve upute i danas moram podijeliti svoje svjedočenje jer se moj muž vratio kući tri dana nakon što je dr. Ajayi izvršio čaroliju da se vrati kući, sada sretno živimo. Imao sam dvojbe, ali sada više ne sumnjam, jer sve što mi je Čarobnjak rekao, dogodilo se kako mi je objasnio, pa ako vam je potrebna pomoć kotača za čaroliju za bilo kakav problem sa kojim se susrećete u životu, kontaktirajte e-poštu dr. Ajayi : drajayi1990@gmail.com ili WhatsApp: +2347084887094.

Komentiraj