Objavljeno 04.03.2019.

6-godišnji brat nije htio napustiti sestricu koja je gubila bitku s opakom bolesti

Otac Matt Sooter je zabilježio tužan trenutak kad se njegov šestogodišnjeg sina Jackson oprašta od svoje sestre Addy Joy i upravo je to trenutak kojeg nitko nikada ne bi treba proživjeti.

Addy Joy je bolovala od difuznog intrinzičnog pontinskog glioma (DIPG), agresivnog tipa kancerogenog tumora koji se pojavljuje u mozgu.

'Mali dječak se ne bi trebao opraštati sa svojim partnerom u zločinu, svojim partnerom za igru, svojim najboljim prijateljom, svojom malom sestrom. Ovako nije trebalo biti. Ali ovo je slomljeni svijet u kojem živimo. Addy su se simptomi brzo razvili u zadnjih dan i pol. Jučer se probudila razigrana. Dok mi vidimo našu djevojčicu koja više ne može jesti ili gutati bez poteškoća i koja spava većinu vremena. Vjerojatno joj nije ostalo još puno vremena. Za našu obitelj i bliske prijatelje, ako mislite da joj morate reći zbogom preporučujemo vam da nam se javite i da to učinite jako brzo. Molite se za Jacksona. On je ne želi napusti, a mi ga nećemo tjerati. Molite se za nas. Da pronađemo prave riječi i da možemo napraviti potrebne pripreme na vrijeme.'
Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj