Objavljeno 02.11.2019.

Učiteljica iz Hrvatske ganula majku komentarom na sastavak

Majka iz Osijeka bila je ganuta do suza kada se njezino dijete vratilo iz škole, komentarom učiteljice na sastavak kojeg je napisalo.

'Kad ti dijete dođe iz škole i pokaže komentar učiteljice na sastavak kojeg je napisala krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih učitelja koji potiču, motiviraju, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom životu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada djeci. Kapa do poda učiteljice!', napisala je majka.

Osim što je sastav ocijenila s odličnom ocjenom, učiteljica je napisala i dirljivu poruku 'Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene.'


Foto: pexels, facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj