Objavljeno 31.12.2019.

Tata posebnim poklonom iznenadio kći na njezinom vjenčanju

Jedan je tata imao super ideju od dana kad je njegova kći rođena 1990. godine i nije ju otkrio sve do velikog dana njegove princeze.

Tata koji vodi YouTube kanal Advice from Dad objavio je video iznenađenja koji je bio poklon njegovoj kćeri na dan njezina vjenčanja.

Tata je montirao video koji je nastajao godinama, od kada je njegova kći bila beba pa djevojčica i djevojka, a na kraju i žena koja s ocem pleše na svom vjenčanju.


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj