Objavljeno 31.12.2013.

SMS poruke i čestitke za Novu godinu

Prije nego se kazaljke poklope i uplovimo u godinu Novu dragoj osobi htjeti ćeš poslati poruku ovu. Da joj iz daljine poželiš najljepše želje i ostvarene snove.

- Na ekranu bijele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SRETNA GODINA NOVA!

- U ovim sitnim satima kad 2019. stoji pred vratima i svoje zadnje minute broje, s tobom su misli moje. Puno sreće, ljubavi i mira od sveg srca sretna Nova svima!

- Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina Nova, a bol i tugu što vrijeme stvara neka odnese godina stara.

- Kad sat stane usred noći, ruku ti pružit neću moći, jer pisat ću poruku ovu - da ti želim sretnu Novu 2020. godinu.

- Želim da sreća s tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cijene, da u životu ne znaš za probleme i u Novoj 2020. riješiš sve svoje dileme.

- Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je nepoznata i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Sretna ti Nova 2020. godina!

- Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je Nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

- Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je sretna godina Nova.

- Sve ružno što ti u knjizi života piše neka se od danas izbriše, a sve lijepo što ti se sniva neka ti se od ove godine zbiva! Sretna Nova 2020. godina.

- Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Život nema reprizu! Sretna ti Nova godina.

- Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Sretna Nova godina!

- Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

Foto: pixabay

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj