Objavljeno 20.09.2019.

Rasplesana i u kostimu jednoroga mama dočekala kći prvog dana škole

Mama Somer Scandridge priznaje kako je i samo jedno veliko dijete pa joj tako povodom prvog dana škole, nije bio problem dočetak kći u kostimu jednoroga.

Kad je djevojčica Madison izašla iz školskog autobusa dočekala ju je rasplesana majka odjevena u roza jednoroga.

'Kada je tvoj kći dovoljno mlada da misli da si još uvijek cool i da ju ne sramotiš', napisala je majka uz video koji je postao viralan.


Foto: facebook/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj