Objavljeno 04.01.2020.

Osmislila uređaj koji signalizira kad netko prekine vezu na društvenim mrežama

Youtuberica Marina Fujiwara iz Japana osmislila je super uređaj koji zasvijetli svakog puta kada netko prekine vezu na društvenim mrežama.

Osobe sa solo statusom bi se zbog ovog uređaja mogle osjećati bolje, jer dobro je poznato koliko dosadni mogu biti parovi sa svojim objavama na društvenim mrežama.

Mlada inovatorica Marina je osmislila uređaj zbog kojeg će se solo osobe zbog svog statusa osjećati bolje. Pametna žarulja koju je osmislila se pali kada netko prekine vezu putem društvenih medija. Njezina žarulja je spojena s internetom i postavljena tako da se uključi svaki put kada netko objavi status o prekidu veze.

Žarulja skenira objave na Twitteru i svaki put kad netko objavi hashtag #prekid. Njezina inovacija još nije komercijalno dostupna.  


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj