Objavljeno 21.10.2019.

Ošišao sestricu, a nakon intervencije frizerke djevojčica se oduševila

Mislimo kako je mnogim roditeljima poznato istraživanje djece sa škarama i igranje frizera. I dok to najčešće budu pokušaji rezanja šiškica kod djevojčica, ima i drugačijih primjera.

Frizerka Jen Bullock podijelila je na Facebooku fotografiju djevojčice koju su roditelji doveli u frizerski salon kako bi ona spasila njezinu frizuru nakon što ju je ošišao stariji brat.

Mlađu sestru je dječak ošišao pa je trebala hitnu pomoć frizera, a rezultat je ispao i više nego odličan.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj