Objavljeno 11.11.2019.

Od sada možete kupiti haljinu za djeverušu za svog pas

Uskoro imate svatove i razmišljate od tome da vaš kućni ljubimac, točnije psić bude onaj koji će nositi prstenje. Od sada i vaš psić može zablistati na vjenčanju u prigodnoj haljinici.

U trgovini Etsy od sada je za krznene prijatelje dostupna ponuda zbog koje će uz mladenku psić biti dostojna djeveruša. Haljine su dostupne u različitim bojama u veličinama od XXS do L, a moguće ih je naručiti i u veličini po mjeri.


Foto: etsy
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj