Objavljeno 08.06.2015.

Nova hit serija Ljubav i novac - sadržaj i epizode

Inspektor Omer, koji u svijetu iskvarenom novcem i pohlepom postiže sjajne rezultate u svojoj borbi protiv kriminala, odlazi u Istanbul na zaruke svoje sestre Sibel. Elif, koja inače živi u Rimu, dolazi u Istanbul kako bi s obitelji proslavila svoj rođendan.

Svaki tjedan donosimo novi sadržaj serije LJUBAV I NOVAC! Budite uz nas...

Epizoda 73.
Tajar saznaje da Nedret planira izdati ga i policiji priznati sve o njihovim ilegalnim operacijama, ali i ubojstvima. Vjeruje da će svi njegovi problemi biti riješeni ako je uspije ušutkati i stoga je želi ubiti. Omer je sretan jer računa na Nedretinu pomoć kako bi Tajar napokon dobio zasluženu kaznu. Međutim, iznenadna smrt svima će pomrsiti planove. Tko će iznenada umrijeti? Kako će se svi nositi s time? Omer odlučuje pravdu uzeti u svoje ruke, uz pomoć Pelin, Arde i Tolge. Ova će odluka iz korijena promijeniti život njemu, Elif i Tajaru. Kakvu je to odluku Omer donio? Hoće li Tajar napokon biti poražen?

Epizoda 74.
Omer je pronašao i uhitio ubojicu svojega oca. Međutim, zbog uhićenja je zapostavio Elif i svoje prijatelje Ardu i Pelin. Naime, počelo je vjenčanje Arde i Pelin, a Omer bi im trebao biti kum, no nije se pojavio na vrijeme. Svi čekaju samo njega. Elif je uzrujana jer shvaća da neće moći računati na Omera dok god se on bavi istražiteljskim poslom. Hoće li razgovarati s njim o tome? Hoće li Omer htjeti žrtvovati svoj posao zbog ljubavi? Husejin je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a Metin planira pobjeći iz zatvora. Ne može zamisliti život odvojen od Nilufer i djeteta. Kako će Husejin reagirati kad mu Metin otkrije svoje planove?

Epizoda 75.
Arda i Pelin prisiljavaju Omera da krene u potragu za svojom dragom Elif, no umjesto da krene u potragu za Elif, odluči da će poštovati njezinu odluku. Elif se preselila u mirno mjesto na morskoj obali u kojem nikad nije bila. Želi krenuti ispočetka. Boravak u malome mjestu godit će Elif i pomoći joj da zaliječi svoje bolne rane. Elif se potajno nadala da će je Omer naći, no prošlo je puno mjeseci, a on nije došao. Iako joj Omer jako nedostaje, ona sad ima novi život u kojem nastoji biti sretna. Razdvojenost, nesporazumi i vrijeme koje nemilosrdno prolazi samo što nisu uništili Elifinu i Omerovu veliku ljubav. Hoće li njihova ljubavna priča završiti bezuvjetnom ljubavlju ili konačnim rastankom?

Izvor, foto: novatv

Povezani sadržajKomentari:

Ana-Marija 05.08.2015.:

Najbolji ste par i serija

Komentiraj