Objavljeno 04.11.2019.

Nesebični dječak svojim činom oduševio internet

Leslie Hodges vlasnica je kuće ispred koje je sigurnosna kamera na Noć vještica snimila dječaka koji je zatekavši praznu posudu sa slatkišima, u nju stavio svoje slatkiše.

U Noći vještica ovaj je dječak odlučio podijeliti svoje slatkiše kada je ugledao praznu zdjelu, iz svoje je vrećice izvadio nekoliko slastica i ostavio ih za buduće posjetitelje.

'Ovo mora vratiti nadu svima na svijetu kako još uvijek postoje nevjerojatni ljudi. Kakvo nesebično djelo ovog malog dječaka! Svaka čast njegovim roditeljima' napisala je Leslie.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj