Objavljeno 04.02.2016.

Najljepše SMS poruke i čestitke za Valentinovo

Ljubav je tako posebna pojava, koja ima svoj jedinstven dan i to je Valentinovo, kojeg svake godine obilježavaju zaljubljeni parovi diljem svijeta. No, nije sve u poklonima - riječi ponekada mogu puno više reći.

U nastavku potražite prigodne poruke za Dan zaljubljenih:

1) Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači. 

2) Ljubavi našoj ne vidim kraj zato proslavimo i danas ovaj poseban dan. Sve što smo željeli u ljubav smo pretvorili sada je pravi čas da upoznamo onaj mali glas koji nas vodi da slavimo ljubavi dan.

3) Uz tebe sam spoznala da sreću može donijeti već samo jedan cvijet. Kako može samo jedan čovjek nositi u sebi svu ljepotu, ljubav i dobrotu.

4) Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim očima. Ako negdje postoji bol onda je to život bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!

5) Neću te ostaviti nikada, jer mi je do tebe stalo, uvijek ću biti kraj tebe, čak i kada ne bude trebalo, ti si moja sreća, ti si moje sve. Samo ću ti reći, ljubavi volim te.

6) Valentinovo, što to znači? Skup poklon, lažan sjaj? NE! To je nježan dodir, šapat srca, blag osmijeh i voljeno biće!

7) Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmij se i shvati koliko griješiš! Sretno Valentinovo!

8) Pogledaj mjesec što na nebu putuje, sjeti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta – da si pored mene, bilo bi mi dosta! Sretno Valentinovo!

9) Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek’ poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho ti šapne: Mislim na tebe ja! Sretno Valentinovo!

10) Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene! Sretno Valentinovo!

Foto: pexels

Povezani sadržajKomentari:

Janet Anderson 24.02.2020.:

Pozdrav svima. Vidio sam komentare ljudi koji su već dobili kredit od AMERICAN FINANCE GROUP, a onda sam se odlučio prijaviti prema njihovim preporukama i prije samo nekoliko sati potvrdio sam na svom osobnom bankovnom računu ukupan iznos od 30.000 dolara koji sam zatražio. Ovo je zaista sjajna vijest i savjetujem svima koji trebaju stvarni zajam da se prijave putem svoje e-pošte (christywalton355@gmail.com) Sretna sam sada kad sam dobila kredit koji sam tražila

Jazaert 19.02.2020.:

Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ..........>>>>>>>>> www.Dollars7.com

marija mušura 12.02.2018.:

SRETNO VALENTINOVO !

Komentiraj