Objavljeno 21.05.2019.

Najljepše poruke i čestitke za rođendan

Ponekada je teško pronaći prave riječi kako bi nekome čestitali rođendan, stoga najljepše želje potražite u sljedećim prijedlozima.

- Želim ti da dobiješ sve što nemaš, a želiš i zadržiš sve što imaš, a voliš. Sretan rođendan.

- Ako pojam sreće nije iluzija i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav… Sretan rođendan.

- Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono što te muči brzo zaboravi. Zdravlja i ljubavi što više, a ostale probleme neka odnesu kiše. Veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rođendana.

- Život te nije ni mazio, ni pazio, ali godine nisu uništile tvoj duh i radost življenja. Iskrene čestitke za tvoj rođendan.

- Želim ti ono što se nitko nije sjetio da ti poželi, a što potajno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno. Sretan rođendan.

- Neka ti se dani u tvom životu što ljepše i što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo i neka te promaši sve sto je loše… Sretan rođendan.

- Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

- Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti vječno gori da ti se ispune sve želje i snovi, sretan rođendan.

- Godine prebrzo prolaze, a želje za sreću i zdravlje koje izričemo drugim ljudima ostaju u nama jednako duboko i snažne. Neka te moje tople misli za tvoj rođendan cijele godine vode sunčanim putevima i neka te na njima prate lijepe riječi i dobra djela.

- Na rođendan ostavi iza sebe sve loše što te žalosti pa stupi u zagrljaj lijepih stvari i radosti.

- Najljepši ti rođendan želim, tom danu se i ja veselim, jedva čekam trenutak taj da ti rođendanskim poklonom uljepšam dan.

- Želim ti da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvog srca prava ljubav zakuca. Da ti se ostvare sve želje i da ne zaboraviš prijatelje! Sretan rođendan.

Foto: pexels

Povezani sadržajKomentari:

GREAT ILLUMINATI ORDER 666 28.08.2019.:

Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez bilo koja žrtva krvi. I tokom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, dobrodošli ste u svijet u zavisnosti od svoje rase, religije i nacionalnosti, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.666

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Komentiraj