Objavljeno 16.05.2019.

Najljepše čestitke i poruke za vjenčanje

Vjenčanje je poseban dan u životu svih mladenaca, a kao svjedoci njihove ljubavi zaželite im sve najbolje i najljepše uz prigodnu čestitku.

1. Lijepa su mora, potoci, rijeke i jezera, ali od svih voda svijeta najljepše su bračne vode. Od srca, najljepše želje povodom Vašeg vjenčanja žele ...

2. U životu pamtimo trenutke, a ne dane i zato želimo da vam život bude prekrasan splet nezaboravnih trenutaka. Sve najbolje žele ...

3. Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno!

4. Što reći, a da nije već rečeno? Što zaželjeti, a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren - Volite se cijelog života kao što se volite danas!

5. Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele ...

6. Sam je čovjek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugo.

7. Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

8. Želim vam svakoga dana pregršt onih sitnica koje život čine ljepšim, a vas sretnim i nasmijanim. Za velike stvari se sami pobrinite!

9. Nađite vremena jedno za drugo, radite zajedno romantične stvari i nikada se ne razdvajajte bez poljupca to Vam od srca žele ...

10. Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati. Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.

11. Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No srce ne poštuje taj zakon. Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori da dva srca mogu biti jedno.

12. Od danas je za Vas jedan novi početak života, provedite ga u razumijevanju, zdravlju, ljubavi, sretan Vam vjenčani dan žele ...

13. Drago mi je da ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, da ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i da ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

14. Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svjetionik koji će vam obasjati putove života. Naša najveća želja je da se taj svjetionik nikad ne ugasi.

15. Neka vas obasja svjetlost Božje ljubavi na putu života kojim ste odlučili zajedno kročiti. I ne zaboravite, od danas život ne postaje ljepši. On vam samo pruža još dvije ruke koje će vam pomagati, i jednu glavu koja će uvijek na vas misliti.

Foto: pexels

Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Gonzalez Andres 17.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj