Objavljeno 12.11.2019.

Kreativno izdubljene bundeve otkrivaju koliko se cerviks širi pri porodu

Za Noć vještica primalje iz britanske bolnice Royal Oldham izdubile su bundeve na domišljat način i pokazale ženama što se događa s cerviksom tijekom porođaja.

Bundeve se tijekom Noći vještica koriste za dekorativne svrhe, a ovaj put su uz to iskorištene i za edukaciju. Na prvi pogled bundeve izgledaju užasnute, a možemo reći i da su simpatične dok otkrivaju kako se cerviks širi u pojedinim fazama poroda - od jednog do deset centimetara.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj