Objavljeno 30.10.2019.

Iskoristio svoje zanimanje kako bi pomogao siromašnima

Da je danas lako postati 'superheroj' običnim ljudima, dokaz je i zubar iz Brazila Felipe Rossi, koji putuje i siromašnima besplatno popravlja zube i poklanja novi osmijeh.

Osnovao je organizaciju Por1sorriso i putuje svijetom, vraćajući osmijeh na lice najsiromašnijim osobama. On i njegovi kolege rade besplatno, popravljajući zube osobama s niskim prihodima.

Na Instagram profilu organizacije, objavljuju se fotografije koje pokazuju osobe prije i poslije pružanja dentalnih usluga. Njihovi izrazi lika pokazuju kako zubar može vratiti nadu u život.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj