Objavljeno 25.04.2019.

Hit luftić za ljeto 2019. je sasvim novog oblika

Dobro znamo koliko su luftići popularni, posebno zadnjih ljeta. Neki od najpopularnijih oblika su tako bili jednorog, usne, flamingo, labud ... ali ovo ljeto bi ih avokado na napuhavanje sve mogao zamijeniti.

Luftić u obliku avokada se odlično prodaje na Amazonu, a kupci ostavljaju pozitivne komentare. Za cijenu od oko 30-ak dolara dobit ćete 165 centimetara veliki plutajući avokada s loptom od 45 centimetara.Foto: amazon, pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Donald Rodgers prije 2 dana:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt:
+33751412396.

gonzalezandresloan 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj