Objavljeno 25.04.2019.

Hit luftić za ljeto 2019. je sasvim novog oblika

Dobro znamo koliko su luftići popularni, posebno zadnjih ljeta. Neki od najpopularnijih oblika su tako bili jednorog, usne, flamingo, labud ... ali ovo ljeto bi ih avokado na napuhavanje sve mogao zamijeniti.

Luftić u obliku avokada se odlično prodaje na Amazonu, a kupci ostavljaju pozitivne komentare. Za cijenu od oko 30-ak dolara dobit ćete 165 centimetara veliki plutajući avokada s loptom od 45 centimetara.Foto: amazon, pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

donald moore 17.06.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim što je povoljno, profitabilno i korisno za pojedinca. Ima brojne prednosti kao što su poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

Scott 05.06.2019.:

Kako sam dobio moj zajam od Calvin Larry Lenders

Moje ime je Robin Scott iz Teksasa, SAD. Ja sam oženjen muškarac u ovom trenutku s troje djece i bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji u veljači 2018. i morao sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih tvrtki za zajmove kako privatnih tako i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka je odbila moj kredit. Ali kako bi ga Bog imao, upoznao sam se s Calvin Larryjem Lenders u privatnom društvu s ograničenom odgovornošću s dioničkim kapitalom od prijatelja, a ja sam dobio sumu od 50.000,00 USD na dan 7. ožujka 2018. godine i danas sam vlasnik tvrtke i moja djeca su dobro ... Dakle, želim savjet svima koji trebaju kredit da ga brzo kontaktira putem e-maila na: calvinlarrylenders@gmail.com on ne zna da radim ovo, ali molim se da ga Bog blagoslovi za dobre stvari koje je radio u mom životu. Hvala ..

EMAIL VIA: calvinlarrylenders@gmail.com

Donald Rodgers 17.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (illuminatialter666@hotmail.com)
ili putem agenta whats-app kroz ovaj kontakt:
+33751412396.

gonzalezandresloan 12.05.2019.:

Zdravo,
Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj