Objavljeno 31.12.2019.

Bugarka drastično promijenila izgled ne bi izgledala poput Barbie

22-godišnja Andrea Ivanova iz Bugarske drastično je promijenila svoj izgled ne bi li postala žena s najvećim usnama na svijetu.

Mlada Bugarka odlučna je u tome da ponese titulu žene s najvećim usnama te ističe kako će puniti svoje usne hijaluronskom kiselinom svaki put kad se počnu smanjivati. Do sad je primila 17 injekcija, a sve sa ciljem da bude poput svog idola Barbie.

Andrea navodi kako ima veliku podršku svojih pratitelja i obožavatelja s raznih krajeva svijeta, a koliko je pretjerala prosudite sami.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj