Objavljeno 11.11.2019.

Možeš zaboraviti na hladnu ruku dok radiš na kompjuteru

Imate li problem s hladnom rukom dok radite s mišem u ovim hladnim danima, a zima tek dolazi ... Onda ju treba ugrijati s ovim super proizvodom.

Hladna ruka nije ugodna, osobito ako cijeli radni dan provodite radeći na kompjuteru ili laptopu s mišem. Jedan super proizvod od sad će promijeniti sve. Grijaća podloga za miš dostupna je u prodaji na Amazonu i nama se čini kad odlična ideja.

USB grijaća podloga za miš ima ugrađeni toplinski jastučić koji će vam grijati ruku dok radite s mišem.

Foto: amazon
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj