Objavljeno 09.11.2017.

DIY: Kreativno ekološko Božićno drvce

Božić je svakako jedan od najkreativnijih dijelova godine, kada mnogi odluče sami izraditi ukrase kojima će dekorirati svoj dom u vrijeme blagdana.

Od starih novina možete napraviti super Božićno ukrasno drvce, a upute slijedite u videu. Sami odlučite želite li drvce ostaviti u prirodnoj boji novina ili ga možete prešpricati s lakom u boji po želji.

U videu je drvce od novina poprimilo zelenu boju i dekoraciju od crvenih perli koje označavaju kuglice.


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice prije 4 dana:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj