Objavljeno 23.11.2021.

Craft ŽićBox poklon paket - spoj vrhunskih hrvatskih proizvoda

Poduzetnička obitelj Terabotanika, koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija ove godine nastoji podržati kampanju #kupujmolokalno.

Terabotanika se tako udružila s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG Matulić te su kreirali jedan pravi mali obiteljski poklon paket u božićnom ruhu.

Tražili su male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. 

Htjeli su kreirati poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali su odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić su već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani.

Pratili su radove i drugih malih poduzetnika, ali upravo tim od ovih 5 malih proizvođača se pokazao kao pun pogodak što se tiče suradnje, kombiniranja iskustva i dosadašnjeg rada.

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj gdje bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan je ukras svakom interijeru). 

Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100 % ručno izrađen, čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koje su glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene - ništa nije prepušteno slučaju!

Craft ŽićBox poklon paket, božićni je paket s proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, te da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode. 

U paketu se nalazi 5 proizvoda:
- OPG Matulić - pašmanski melem od maslinovog ulja, pčelinjeg voska i lavande.
- Sapoon - Red Velvet Donut - sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca-
- Taman Chocolates - tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina. 
- Miscotti i Volim ljuto - Naughty or nice slatko ljuti keksić.
- Terrabotanika - mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom.

Paket dolazi u ograničenim količinama, ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu.

PR članak


Komentari:

JeanetteRich prije 2 dana:

Ich verdiene über 7.000 Dollar im Monat in Teilzeit. Ich hörte immer wieder, wie andere Leute mir sagten, wie viel Geld sie online verdienen können, also beschloss ich, mir das anzuschauen. Nun, es war alles wahr und hat mein Leben total verändert. Hier habe ich angefangen.........☛☛☛☛☛☛☛☛
www.pays11.com

LoriSmith prije 2 dana:

i am making over $7k a month working component time. I saved hearing other people inform me how lots cash they could make online so I decided to look at it. Well, it turned into all proper and has definitely modified my life. This is what I do... http://www.live124.com

siberiv prije 4 dana:

Hey Guys, how are you? I hope all is well. But I know 70% out of 100% one ishu the ishu is money. I know guys before me who have the same ihsu but today I'm happy? I Started online work I just started this 4 weeks ago. I've got my FIRST check total of $850, pretty cool. I hope you tried it. You don't need to invest anything. Just click and open the page to click the first statement and check jobs ...... www.go2bank1.com

Rommout 23.11.2021.:

Home cash earning job to earns more than $500 per day. getting paid weekly more than $3.5k or more simply doing easy work online. no special skills required for this job and regular earning from this are just awesome.=======))>> www.suntrustjob.com

Komentiraj