Objavljeno 19.11.2019.

Božićni film 'Stvoren za tebe' nastao od 400 kuna, a oduševio svijet!

Phil Beastali ove je godine stvorio božićni film pod nazivom 'Stvoren za tebe', a priča je to o odnosu dvojice muškaraca koji kontakt održavaju porukama, pozivima i video pozivima.

Posebnost njegova filma je u malom budžetu, u usporedbi s poznatim brendovima koji se svake godine trude stvoriti zapaženu božićnu reklamu i pri tome troše velike iznose.

Uz pomoć donirane opreme i budžeta od samo 400 kuna nastala je nova blagdanska priča.

Prošle je godine Phil Beastall napravio film 'Ljubav je poklon', a možete ga pogledati ovdje.


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.





Povezani sadržaj



Komentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj