Sirove strasti

Objavljeno 16.06.2015.

Vrući izlet barkom

Ljepota nastavničkog, odnosno mog, poziva očituje se između ostalog i u činjenici da svake godine imaš priliku otići na ekskurziju u neko novo mjesto, s nekom novom generacijom i, što uopće nije nebitno, za ne tako puno novaca.


Ove godine nisam išla sa svojim razredom, nego me je prijateljica Maja, inače nastavnica glazbenog, pozvala da joj pravim društvo i pomognem u brizi oko njenih pubertetlija. Naravno, nisam odbila.

I tako, dok su se klinci kupali na plaži, pod budnim okom našeg vremešnog kolege Ivana, inače nastavnika zemljopisa, koji je kao i Maja također bio sa svojim razredom, nas dvije smo, naravno s njim u dogovoru, otišle srediti pojedinosti oko izleta brodom na obližnji otočić, o kojem su nam puno toga lijepoga ispričale kolegice, koje su tu ljetovala prijašnjih godina.

Na brodici nas je dočekao vlasnik Marin, po godinama nam otprilike vršnjak, pa nas počastio pićem i u detalje nam opisao što nam se nudi, tako da smo se vrlo brzo složili oko svega.

U međuvremenu, pojavio se i njegov partner Ante, mišićavi mladić nešto mlađi od svih nas, pa smo popili po još jednu čašu bevande i nastavili ugodno čavrljati. Vidjevši da smo obje počele pomalo koketirati s njima, nakon par minuta, Ante je predložio da nas provozaju uokolo svojom malom barkom, koja je bila usidrena tik uz izletničku brodicu na kojoj smo se nalazili. Naravno, pristale smo. A što bismo drugo? Slobodne žene, na odmoru, željne dobrog provoda i...seksa, naravno!

Isplovili smo iz luke tek toliko da bi nam naši domaćini pokazali otočić na koji će nas sutradan odvesti, okružili malo po akvatoriju da bismo stekle potpuniju sliku o mjestu u kojem ljetujemo, pa uplovili u jednu uvalu s, ne previše posjećenom plažom, kako bismo se usput „kao“ malo i okupali.

Budući da je od samog početka bilo sasvim jasno da naš mali izlet neće proći bez žestoke akcije, već tijekom plovidbe smo se počeli raspoređivati, tako da je Maja pravila društvo Anti, koji je kormilario u skučenoj kabini, dok smo se Marin i ja odvojili na „provu“ kako bismo uživali u suncu.

Kad smo se usidrili, svukli smo se i poskakali u more. Naravno, kako i dolikuje emancipiranim ženama, Maja i ja smo to učinile bez gornjeg dijela kupaćeg, što su naši pratitelji s oduševljenjem popratili.

- Živjela emancipacija! - povikao je Marin, vidjevši naše izdašne, dobrostojeće, adute.


Pročitaj još tekstova od blogerice Laure R.


- Bogami, kao da su još uvijek učenice, a ne nastavnice. - nadovezao se komentarom i Ante, zadovoljno se osmjehujući.

- Samo mi nemoj reći da se druge koje ovdje dovodite kupaju s gornjim dijelom. - odvratila sam Marinu, istovremeno pogledavajući Antu, kako bih mu dala do znanja da samo cijenim njegov kompliment.

- Ma, što ti misliš o nama... - branio se Marin neuvjerljivo. - ...nikoga mi ovdje ne dovodimo.

- Ma, da...ni slučajno! - dodala je Maja, zaplivavši prema Anti.

- Mislio je reći zimi! - poklopio je Ante, na što smo svi prasnuli u gromoglasan smijeh.

Nakon desetak minuta plivanja, ronjenja, gnjuranja i slične zezancije, popeli smo se na barku i počeli se međusobno, onako u parovima, brisati ručnicima. Pogađate, Ante-Maja, Marin-ja!

A onda su se njih dvoje, odjednom, počeli strasno ljubiti i grliti, jednostavno se ne obazirući na nas i ne zamarajući se time što je Ante još uvijek bio poprilično mokar.

Vidjevši kako se stvari razvijaju, Marin me je, još uvijek mi brišući leđa, upitao šapatom:

- A što je s nama? Zar ćemo ih samo gledati?

- Nećemo...u stvari, možda malo...onako usput. - odgovorila sam, okrenula mu se licem i poljubila ga.

Nakon što smo pošteno isprepletali jezike, uzeo me je za ruku i rekao:

- Idemo, onda, u kabinu…

Prije povratka u luku, još smo se jednom okupali, ovoga puta svi potpuno goli, ne obazirući se na kupače s plaže, pa popili po još jednu bevandu.

Sutradan smo otišli na spomenuti otočić. Stvarno je bio predivan. Djeca su se veselila, a bogami i naš kolega, koji ih je dan ranije nadgledao dok smo nas dvije dogovarale izlet. Njemu jedino nije išlo u glavu to kako smo od, poslovično, škrtih „bodula“ uspjele dobiti popust.

Laura R




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Popularno na blogu