Sirove strasti

Objavljeno 30.06.2015.

Skrivena plaža

Bilo je strašno vruće i sparno već od ranog jutra, pa sam se odlučila što prije odvući na plažu i pokušati se rashladiti u moru, koje, obzirom na sami početak ljeta, nije moglo biti previše toplo. Kako sam i očekivala, plaže su bile prepune, a najbolja mjesta, naravno, zauzeta, tako da sam se uputila obalom u potrazi za nekakvim skrivenim, mirnim kutkom, gdje bih mogla odmoriti uši od cike i vriske razigrane dječurlije, jer to slušam cijele godine, i gdje ne bih bila metom njihovih igrica u kojima sitni kamenčići i mlazovi vode iz plastičnih pištolja lete na sve strane.


I tako sam, pretražujući uvalu po uvalu, pronašla svoje mjesto pod suncem, nadajući se da neću previše smetati mladom paru, koji se tamo našao. Sudeći po njihovoj ravnodušnosti, shvatila sam da nemaju ništa protiv moje prisutnosti, pa sam se smjestila i raskomotila se nedaleko od njih.

Sama uvala i nije bila ništa posebno, tek malo prostranija pukotina u velikoj stijeni, a najvažnije je bilo to što se nije mogla vidjeti s puteljka koji se protezao duž obale. Pristup moru bio je, najblaže rečeno, nezgodan, ali je postojao jedan dio gdje se moglo ući u vodu, a da ne izbodete tabane na oštrom kamenju i stijenama, tako da se nisam obeshrabrila.

No, obzirom da sam do tog, nazovimo ga, ulaza u more, morala proći pored onog ljubavnog para, odlučila sam probiti led, pa sam ih usput upitala smeta li im moja prisutnost.

Oni su se samo nasmijali, pa odlučno uglas odbili takvu mogućnost: 
- Ne, ni govora!
Zatim je muškarac, inače vrlo zgodan i mišićav, dodao:
- Nadam se da ni mi vama nećemo smetati.
Na to se njegova partnerica još malo glasnije nasmijala, otkrivajući niz prelijepih bijelih zubi, pa se okrenula potrbuške, kako bi osunčala leđa.

U prvi tren nisam shvatila što znače te njegove riječi i njen smijeh, ali kad sam nakon kraćeg kupanja izašla iz vode, sve mi je postalo jasno. Naime, ljubavnici nisu gubili vrijeme: muškarac je ljubio gole dojke svoje drage, a ona se mazno izvijala, otvorenih usta hvatajući zrak i rukama mu pri tome gladeći izbrijanu glavu.

Vidjevši ih u strastvenom zagrljaju, malo sam oklijevala s izlaskom iz vode, ali onda su mi u ušima odjeknule riječi, koje je muškarac izgovorio desetak minuta ranije, pa sam lagano doplivala u sami plićak, ustala se i mirno se uputila do svojih stvari. Dok sam prolazila pored ljubavnika, muškarac je na tren odvojio usne od ženinih grudi, te su me oboje znatiželjno pogledali, kao da ipak žele moju dozvolu za nastavak. Ljubazno sam se osmjehnula i još ljubaznije rekla:
- Ne dajte se smetati.

To im je, naravno, bilo dovoljno da nastave, još smjelije i strastvenije nego prije.

Ja sam se zatim odvukla do svojih stvari i, ne brišući ni kosu, ni tijelo, opružila se na velikom šarenom ručniku, prethodno se oslobodivši gornjeg dijela kupaćeg kostima. Ne znam da li sam ikada spomenula, ali toples je jedna od mojih najdražih slabosti, a budući da mi grudi, unatoč godinama, još uvijek dobro stoje, koristim svaku priliku da ih osunčamn ... i pokažem, naravno…

Pročitaj još tekstova od blogerice Laure R.


A moji susjedi su se za to vrijeme do kraja razgolitili i, što je bilo još važnije, potpuno se predali jedno drugom...mislim, oralno.

Ah, da. dobro smo se zabavili. Bilo je tu svega, ali detalje bih zadržala za sebe. U stvari, probajte si sve dočarati po završnici…

I dok sam ja prstima razmazivala one kapi koje su pale po njenim dojkama, ona je jezikom skupljala one koje su pale po mojim. A on, kad je istresao cjelokupnu zalihu iz svojih testisa, samo se srušio među nas dvije i zagrlio nas.

Naposljetku, kad je uhvatio dah, upitao me je:
- Laura, koliko ostaješ?

Ne znam točno... - odgovorila sam, prislanjajući se mazno uz njega. - ...desetak dana, dva tjedna...zavisi...

-Super, tako smo i mi planirali... - zaključio je, pa se obratio svojoj dragoj. - ...mislim da ćemo se ove godine dobro zabaviti...
Ona je samo kratko dodala, ne očekujući odgovor, jer pitanje koje je postavila i nije bilo pitanje:
- A koje to godine nismo?

Laura R




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Najčitanije

Popularno na blogu