Sirove strasti

Objavljeno 12.03.2018.

Postoje frajeri s kojima žene ne žele ništa više od užitka! I to je OK!

Muškarci valjda smatraju kako je samo njima u krvi da se viđaju s vama bez razvijanja emocija. I teško prihvaćaju takav tip žene kada se nađe ispred njih.


Da se razumijemo, dugo sam godina bila tipična romantičarka, ali me život promijenio. Naučila sam razliku između toga da nekome pružim pravu priliku ili da ne pružim nikakvu jer sam odmah svjesna u kojem smjeru će igra ići. I sad sam ja onaj kalibar žene koja može biti bezosjećajna. Tako sam odlučila i takva sam s njim!

I vjerujete mi kako susret licem u lice s istim takvim bezosjećajnim frajerom, svaki put budem dovedena pred raspravu. Njemu je teško povjerovati da netko pristaje na istu igru. I da, žensko je. I da, ne planira miješati osjećaje. I da, samo želi uživati. I da, ista je poput njega.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


To je uloga za koju se odlučiš jer ti trenutno tako odgovara. Ne očekuješ ništa i apsolutno ništa osim čistog užitka te ne povezuje s njim. I uživaš u njemu onda kada ti odgovara. I to će trajati dok ti budeš željela, jer si samo za njega ista on, a nekom drugom ćeš dopustiti da probudi romantičarku u tebi, koja je na pauzi.

I žena ima pravo na užitak. Ima pravo izbora - da ne bude povrijeđena. Sama bira i sama odlučuje koga neće voljeti, a koga hoće. I to sigurno nisi ti bezosjećajni frajeru jer znaj kako želim isto što i ti. I ništa više od tog užitka.
 
Miss Dita




Povezani sadržaj