Sirove strasti

Objavljeno 21.03.2016.

Ljubomorni smo jedno na drugo, a ljubomora znači ljubav

Nema te danima za mene, odsutan si i sjetan, izbjegavaš mjesta gdje sam i odlaziš u drugi dio stana, ušli smo svako u svoju rutinu, svoje poslove i brige, boli me, jako sve to, vidim, a onda sam se tiho povukla i pustila da te neke nove misli vode.


Neprimjetno sam uzmakla i oslobodila ti prostor, pronašla samo svoje mjesto meditacije i patnje, a to je moj ured, malen gdje sam okružena zidovima i knjigama, slikama, samo me rad može držati na životu, jer ti si meni sve, svaki moj dah je posvećen tebi, svaki otkucaj srca, pokret. Da li sam te ugušila svojom ljubavi, možda je prejaka bujica iz mene krenula, možda sam trebala dozirati u malim količinama...

Toliko mi nedostaješ, naša maženja i dodiri, pažnja, pogledi, poruke, smijeh, valjanje. Dušo moja da li si svjestan da se gasim i sivilo me obuzima? Umirem lagano  i nikako da shvatim što se to događa, zašto si se povukao, odmaknuo i kao da gledaš kroz mene, sjetan. Tvoje tužne oči mi nisu jasne, uvijek smo si govorili sve, a ovaj podmukli muk, tajac je bolan i radije bih da vičeš, galamiš, samo da progovoriš ... ne ... ti okreneš glavu i odeš svojim poslom, sve se više udaljavaš.

Napustio si našu postelju, osamljena noćima sam ju napustila i ja. Redovno zaspim u fotelji svoje radne sobe, s knjigom u rukama, a kad se probudim, pokrivena sam i knjiga je odložena. Ljubavi moja, što nam se događa, što je okidač za takvu situaciju? Zar ne vidiš i ne osjetiš, volim te luđački i umrla bih za tebe, nije ni tebi svejedno, mučimo se i udaljujemo.

Poruka stoji koju sam odavno napisala i postavila na vidno mjesto u kuhinji, u našoj oazi gdje smo jedno drugom pripravljali što volimo i razmjenjivali smo poljupce i nježnosti, hranili jedno drugo, toliko mi nedostaješ, toliko patnje i boli u meni, a samo na korak si u drugoj sobi, snen.

Dan bez osmijeha, nježnosti, znaka ljubavi, pažnje je izgubljen dan i ne dozvolimo si takve dane više ...
Prepoznajte svoju ljubav, budite s njom, jer samo jedan puta u životu se strasno od srca ljubi srodnu dušu ...

Suze jedna za drugom se nižu, bosonoga, tiho se krećem oko sofe na kojoj si zaspao, nisi u našem krevetu previše noći, ne brojim ih više ...  znam samo da samujem i držim jastuk, umjesto tebe, gužvam ga i ujutro je mokar od suza.  A želim tvoju toplinu i energiju, želim tvoj zagrljaj i poljupce, što se događa, zašto si se distanciro?

Tiho prilazim i mazim te dok spavaš i ljubim tvoje otkrivene dijelove tijela, svaki baš svaki onako kriomice i dahom leptira naslanjam usne na baš svaki dio tvoje kože, moga baršuna, moje energije i suze mi se počinju kotrljati, kao kapi, a onda u slapu padati po posteljini, odmičem se i gledam kako dišeš, nemiran si, kao da si osjetio moju blizinu, polako se tvoje tijelo budi i instiktivno pružaš ruke prema meni i tražiš me, a mrmljaš i spavaš. Protežeš se i vidim kako ti raste tvoja muškost i polako se približavam i liježem kraj tebe ... koja toplina, koji osjećaj blaženstva, struji  do usijanja ... ne pomičem se, samo naslanjam i svakim djelićem se pripajam i dotičem ... obožavam svaki, ama baš svaki dio tvoga tijela, dodirujem ti prste i ruke namještam preko sebe, uvukla sam ti se u zagrljaj, toliko željna biti u tvom naručju i pitam se što se to događa, zašto  ne spavamo zajedno, zašto smo se otuđili?

Želim te više nego ikada...

Želim te u sebi, želim strujanje tvoje topline, kao nekada, polako pomičem odjeću koja dijeli ostali pokriveni dio kože i sad već oboje drhtimo od uzbuđenja, sokovi mi nadiru, a on samo raste i biva sve veći. Namještam se i primam te u svoje međunožje, a on velik i zna svoj put, lagano prodireš u mene i nešto mrmljaš i zoveš me, čujem samo moja si, volim te, ne ostavljaj me, tvoj sam, nemam drugu... Tko je taj muškarac uz tebe? Ukočila sam se, koji muškarac? Nemam nikoga i ne želim ikoga, ljubavi moja, dušo moja, srećo i sve na ovom svijetu moje, ljubim te više nego išta, dajem život za tebe i tvoju sreću. grčiš se i mrmljaš, ne ostavljaj me, stišćeš uz sebe, a mlaz tvoje tekućine duboko utiskuješ u me.

Ležim zagrljena, smirena, a opet nemirna, zašto sumnjaš u našu sreću, što se dogodilo? Smirenije dišeš, okrećeš se na leđa i polako se izvlačim, zastajem i ljubim ti oči i čelo i nos, njega koji je još velik i pulsira, pokrivam te, kao što sam došla odlazim, i nikako mi nije jasno to što sam čula.

Pročitajte još priča od blogerica Lily Laum


Pripremam tvoj omiljeni doručak i odlučila sam sve nedoumice riješiti, baš sve, previše te volim da pustim olako nesporazumima da vladaju. Gledam tvoj raspored i planer, koji stoji uz moj i na taj način bi si zapisivali kad je naše vrijeme, samo naše, primjećujem da si gotovo svaki minut zabilježio kao dežurstvo ili balun, moja satnica je popunjena, ali vrijeme ručka je uvijek bilo otvoreno samo za nas dvoje, osim prošli mjesec kad sam imala poslovne sastanke s ručkovima. I tad se sjetih, pa bila sam u muškom društvu, sa otkačenim arhitektima i konstruktorima, šalili smo se i smijali, a mana nam je da se povremeno prijateljski zagrlimo, dodirujemo i mašemo rukama opisujući situacije .. ti si to vidio, sigurno, da, sad mi je jasno.

Naravno da te boli, naravno da bih i ja dobila slom ako bi te netko dotaknuo, sve mi počinje biti jasnije. Dušo moja, ti si jako ljubomoran, da. Ljubavna groznica te obuhvatila cijeloga, voliš me i više nego si spreman priznati, nego si svjestan. Mene još uvijek trese i luda sam za tobom od prvog dana našeg susreta, prvi susret je bio online. Trebalo mi je vremena da te upoznam. Sve se pokrenulo pri našem prvom dodiru i pogledu. 

Vrijeme je stalo i ništa nije postojalo, nismo se htjeli više razdvajati i upijali smo se i dane i sate provodili zajedno zagrljeni željni jedno drugoga, teško smo se odvojili i krenuli k obvezama  i dogovorili pravila i odredili naš unikatni put kojim smo se oboje kretali  jedno prema drugome. Strpljivo smo gradili našu zajedničku budućnost, letjeli jedno prema drugom kad god smo mogli, na pola puta se sretali, jer ta naša glad jedno za drugim je neutaživa. I sad, što se događa?

A ne, previše mi značiš i idemo to odmah riješiti, odmah i zauvijek. Pozvala sam jednu od naših glumica i zamolila da dođe, nisam ništa objašnjavala već da će biti honorirana kao i do sad i da bude spremna na sve. Potom sam objasnila koju odjeću da ponese i kad da dođe.

Čaj, keksi, čokolada, kolačići i jagode. Vraćam se tebi u sobu, prilazim i nježno te kao svih onih lijepih i sretnih naših dana ljubim i budim, gledaš u mene i vidim mali sjaj i iskrenje očiju, kažeš da si sanjao da smo zajedno bili, a onda sam nestala, samozatajno se smješkam i šapnem, imam iznenađenje, ali ova sofa je postavljena za naše uživanje za tvoj pogled prema njoj, a ne da spavaš ovdje. Stavljam prste na usne i ušutkujem te, ljubim i kažem, kad popiješ čaj, imam za tebe poseban poklon, idem pripremiti nešto, a ti se pomakni u sobu kako želiš za scenarij, prilagodit ćemo sve, želim da si sretan i molim te nikad ne sumnjaj u moje iskrene osjećaje i povezanost s tobom. 

Vratila sam se kad sam pustila glumicu, u sobu,  stojiš uz prozor i namještaš stolicu u sjenu iza zavjese, čekaš da dođem i zajedno uređujemo ostale detalje, opet si ozaren i prepun energije, vratio ti se osmijeh, dodiruješ me i ljubiš, grliš, a samo to mi je važno, gledam na sofu koja je po sred sobe i govorim ti, ovo više nije mjesto za tvoje spavanje, naš krevet je za nas, čeka predugo prazan. Donosimo fotelju, postavljamo ispred zavjese, blizu stolice ... sjedaš u nju vidno uzbuđen, držiš me za ruke i od uzbuđenja pomalo drhtiš, umirujem te i ljubim, mazim rukama .. glumica dolazi u sobu.

Gleda i vidi nas u sjeni iza zavjese zagrljene kako si šapćemo, dodiruješ mi grudi i ljubiš vrat i lice, sva sam nabrek*a i uzbuđena, toliko sam željela odmah baš odmah sjesti ti u krilo ali, sakrivam te, prilazim joj i kažem da očekujem da se skine za mene, prije toga mi mora plesati i maziti me dok stojim ispred nje i ogledala. Zbunjeno me gleda, pa odbacujem majicu i ostajem u grudnjaku, a moje grudi su nabrekle od tvojih dodira i stoje tvrde, pogledava me dok sjedam u fotelju, blizu tebe i čekam, počinje se skidati okrenuta leđima, njihati bokovima i lagano plesati i zavoditi me, za to vrijeme ti rukama prelaziš preko mojih grudi i  samo su ti ruke van zavjese, osjećam tvoje ubrzano disanje i topli dah,počinješ gorjeti od uzbuđenja. Ustajem i odlazim k njoj, odvodim ju do velikog ogledala, stajem ispred i kažem joj neka nas gleda dok me mazi, tražim da me po cijelom tijelu dodiruje, posebno grudi i bedra, prelazi mi rukom i skida se.

Odmaknem se korak, dva u ritmu glazbe i ona vidi moj obris u ogledalu ... polako se vraćam i sjedam u fotelju sva pomalo vlaž*a, dodiruješ mi bedra, prelaziš rukom preko bokova i vrata, teško dišem uzbuđena, vratila sam se tebi jer ti si mi važan, samo ti i ništa drugo. Pokazujem joj da me mora zavesti i da dodiri nisu njeni bili dovoljni, glumica polako prihvaća i skida se, osjeća našu energiju, dira se pred ogledalom, odjeća nestaje polako s nje, a onda oblači na sebe što sam joj rekla da donese, zaštini građevinski prsluk, slušalice, kacigu, čizme, pojas sa alatom ... giba se u ritmu glazbe i prilazi mi do fotelje, vidi me i želi me tako napalj**u, a ja gorim od tvojih dodira i maženja, još uvijek sjedim i čekam, tvoje ruke su oko moga vrata, bokova, pomičem ih i sakrivam iza zavjese, prilazim joj jer ne smije znati da si prisutan, ona mora misliti da sam za nju zainteresirana, a sve što radim je zbog tvog zadovoljstva.

Giba se okrenuta  leđima i hvatam ju za bokove i odvodim do ogledala ponovo odmičem se na korak i kažem neka se počne gibati u ritmu glazbe potom prilazim i naslanjam se na nju i drugi ritam gibanja uspostavljam. Dodirujem ju, svaki komad alata skidam i odbacujem, koračamo do sofe, hoće na krevet ali  ne dozvoljavam ni blizu kreveta, on je samo naš, isključivo naš, skidam ju i dodirujem rukama po grudima i gnječim smežurane grudi, nije se uzbudila, naslutila je da nismo sami, osjeća da ju ne želim, osjeća moju energiju, osjeća da nije njoj namijenjena, ne dozvoljavam ni da ima pogled prema tebi i polažem ju na sofu i rukama prelazim preko njenog vrata, pa po stomaku, grudima, bokovima.

Širim njene noge i počnem prelaziti rukama preko bedara, prelazim na šumu, sad se uzbuđuje i hoće me dirati, previše me želi za sebe, ne dozvoljavam da se ustaje, ne želim više njene ruke na sebi, žešće ju mazim s drugom rukom, okrećem na bok i po guzi joj prelazim rukom s unutrašnje strane međunožja, ona želi kontakt, ne dozvoljavam još, opet ju okrećem i sad po leđima prelazim, po lopaticama, bokovima, grudima, onako bez ritma, ona stenje i hoće još, okrećem i ne dozvoljavam poljupce koje silom želi izmamiti, čujem tvoje disanje je ubrzano. Želim biti s tobom, odlučno ju okrećem i sjedam na nju i svojom šumom dodirujem njenu.

Radim ono što voliš, a to je blagi ritam, a potom žešći, sve žešće ju trljam, uhvatila sam ju za ruke i ne dozvoljavam da me dira po grudima, uporno me želi dirati, ne, ne dozvoljavam, stenje i svršava, ne puštam ju olako, opet ju okrećem i trljam šumu, vrišti, potom ustajem, dajem joj njenu odjeću u ruke i šaljem van sobe, zaključavam vrata, ne dozvoljavam više ikoga da je između nas.

Prilazim zavjesi, ljubim tvoje ruke, vrat, lice, oči, uzbuđen si, sjedam ti u krilo i mazim te, šapućem da sam samo tvoja i uvijek ću biti, sve želje ću ti ispuniti, ali me ne ostavljaj više samu nikada. Bacam sve sa sebe i sjedam ti na njega koji je narastao i pulsira, potom ustajem a ti krećeš za mnom prema našem krevetu, opet smo prepuni želje i čežnje i žudnje, želimo biti jedno kao i uvijek do sad. 

A gdje si bio, ne pitam, samo se prepuštam tebi, uvukla sam se kraj tebe i u krilo se zavukla,obuhvatio si me rukama i pripio  se uz mene, svakim djelićem kože si pokrio moju, toplina struji, vibriram a val strasti, neopisive slasti me obuzeo i željno čekam tvoje ruke koje lutaju po mom tijelu da završe na bedrima, da me čvrsto zgrabiš, ne ti me još dražiš i svako moje čulo se budi, nježno svojim rukama prelazim po tvojim butinama i bedrima, osjećam napetost i vrelinu svake žile, osjećam tvoj dah na mome vratu i poljupci ne prestaju, padam u blagi trans, bestežinsko stanje u koje me samo ti možeš dovesti, a potom oboje se grčimo i istovremeno jedno drugom energiju isijavamo,  svaki naš dan je prepun energije koju si dijelimo. Tonemo u san, pripijeni i nerazdvojni.

Toliko mi je stalo do tvoga mira i sreće, toliko do lijepih i sretnih momenata i dana i nikad te neću ostaviti i nikad nisam ni pomislila na drugog partnera, samo s tobom sve ima smisla, samo s tobom mogu živjeti, disati, osjetiti boje, miris, zvukove, radost, stvoreni smo jedno za drugo, osjećamo to a ne znamo uvijek pokazati. 
Nikad te neću zanemariti, srećo moja pitaj ako te nešto muči, ne zaključuj prerano, želim da spavaš, radiš, smireno i sa osmjehom kad pomisliš i  uvjeriš se da će ti uz mene svaki dan biti pun energije, bezuvjetne ljubavi i podrške. Ljubomorni smo jedno na drugo a ljubomora znači ljubav.

Još priča potražite na blogu love with no limits i stranici zrelazena.

Lily Laum




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Najčitanije

Popularno na blogu