Sirove strasti

Objavljeno 21.03.2018.

Kako je zločesti dečko probudi moju divlju stranu!

Sviđao mi se duže vrijeme, ali nisam ništa poduzimala jer sam bila u vezi. I prošlo je više od godine dana kako sam prekinula vezu, oporavila se od svega i opet naletjela na njega.


Kao da je bio neizbježan, ušao je u moj život brzo i strastveno. Nisam ništa očekivala, a vrlo brzo sam se našla s njim u čistoj seksualnoj vezi. Vezi koja je u meni probudila sve ono što s drugim muškarcima nikada nisam pokazala. Nikada do sad nisam poznavala muškarca koji dijeli sa mnom isti pogled na seksualnost.

Probudio je u meni nikad probuđenu divlju stranu. Iznenadila sam sama sebe na što sam sve spremna i u čemu sve uživam. On je kao idealna polovica mene za perverzne maštarije. I oboje uživamo. Osoba koju i ne poznajem previše dobro, budi u meni dovoljno povjerenja da mu dozvolim sve. Sve ono što on želi i sve ono što sam ja dugo željela probati.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Razina strasti koja nas međusobno povezuje i izluđuje je ono što iskorištavamo i u njoj u potpunosti uživamo. Nikad nisam mogla niti zamisliti da će mi se u toj mjeri svidjeti divlja strast i grubi seks. Odnos koji je ispunjen zadovoljstvom, a ne zahtjeva elemente iz standardne veze.

Očito mi je bilo neizbježno upoznati ga, pustiti bliže i u potpunosti uživati u svom tijelu, u njemu i seksualnim igrama bez ograničenja. Upravo sam s njim po prvi put probala mnoge stvari i uživala.

Miss Dita




Povezani sadržaj