Sirove strasti

Objavljeno 23.07.2016.

Jedan sasvim (ne)običan ljetni dan

Bio je to još jedan vrući ljetni dan, vidjelo se već od ranog jutra da će biti pakleno. A mene je baš čekao neodgodivi poslovni put u Slavoniju. Usput sam dogovorio kavu sa jednom starom poznanicom koju već dugo nisam vidio, ovo je bila jedinstvena prilika za to.


Zadnji put smo se vidjeli proljetos kad je bila poslom u Zagrebu, od tada mi je često u glavi njezina istrenirana i savršeno oblikovana guza u tajicama, rado bi je izmasirao i tko zna šta sve ne... da mi se pruži prilika. Čak je jednom prilikom pala i zezancija da sam dužan masažu, nadam se da mislimo na istu. :)

Javio sam joj da stižem u grad i pitao za kavu - sa zadovoljstvom je prihvatila. Dogovorili smo se oko pola 12 u gradu, taman dok ja obavim sve poslove, a ona odspava nakon noćne. Uzimam mobitel i zovem je kad sam završio, ne javlja se. Drugi put - isto. Hmmmm... odjednom zove ona mene i pospanim glasom pita koliko je sati, kaže da je skroz zaspala, ali da dođem ipak kod nje na kavu, da je sama kod kuće. Opet hmmmm, ali može! Ulazim u dvorište, nigdje nikoga. Ulazim u kuću, zovem, ništa. Čudno... Vjerojatno me ne čuje. Penjem se stepenicama, dozivam, ništa. Otvaram lagano vrata od sobe i šok!

Ležala je na trbuhu na krevetu, bila je skroz otkrivena i - gola! Imala je samo minjaturne bijele tangice na sebi. Njena guza bila je savršena u toj pozi, koža preplanula... u sekundi mi je postalo (pre)vruće. Šta sad da radim, ona je očito u sekundi opet zaspala, gola... a ja stojim baš iza nje, od kave ni k...

Uskoro nastavak...

Mr. Gray

Foto: pinterest




Povezani sadržaj








Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Popularno na blogu