Sirove strasti

Sirove strasti
Ne možemo jedno bez drugoga

Ne možemo jedno bez drugoga

Stigao mi je poziv i moram poći odmah k obitelji, planirali smo zajedno kasnije ići, k mojima i tvojima, kao i svake godine, ali se uvijek nešto dogodi i uvijek nešto se kao mač podigne iznad naših glava svaki trenutak koji nismo zajedno, teško podnosimo, nećemo si priznati, možda i trebamo, a možda i ne treba o svemu govoriti, osjećam svaku tvoju promjenu raspoloženja...

More, ah to more

More, ah to more

Ja sam stvarno nepopravljiva! Čim uhvatim priliku i skupim nekog viška novaca, zbrišem na more i upadnem u seksualnu 'nepriliku'. A što da radim kad taj morski zrak djeluje na mene poput najjačeg afrodizijaka. Jednostavno si ne mogu pomoći.

Skrivena plaža

Skrivena plaža

Bilo je strašno vruće i sparno već od ranog jutra, pa sam se odlučila što prije odvući na plažu i pokušati se rashladiti u moru, koje, obzirom na sami početak ljeta, nije moglo biti previše toplo. Kako sam i očekivala, plaže su bile prepune, a najbolja mjesta, naravno, zauzeta, tako da sam se uputila obalom u potrazi za nekakvim skrivenim, mirnim kutkom, gdje bih mogla odmoriti uši od cike i vriske razigrane dječurlije, jer to slušam cijele godine, i gdje ne bih bila metom njihovih igrica u kojima sitni kamenčići i mlazovi vode iz plastičnih pištolja lete na sve strane.

Vrući izlet barkom

Vrući izlet barkom

Ljepota nastavničkog, odnosno mog, poziva očituje se između ostalog i u činjenici da svake godine imaš priliku otići na ekskurziju u neko novo mjesto, s nekom novom generacijom i, što uopće nije nebitno, za ne tako puno novaca.

Autostop...

Autostop...

Kao studentica, a u tim godinama nitko nema novaca na bacanje, često sam spajala ugodno s korisnim, tako da sam gotovo uvijek i svuda putovala autostopom. No, najdraže mi je bilo stopirati za more, jer sam tada putovala bez obveza i bilo mi je svejedno kada ću i gdje ću stići.

Sumnjivi momci

Sumnjivi momci

Kad biste se našli u situaciji da za vrijeme večernjeg džoginga u šumarku na periferiji grada zateknete dva muškarca oskudno odjevena, doduše u sportsku odjeću, koji ne trče kao vi, što biste u prvi tren pomislili? Vjerojatno, isto što i ja...da su ljubavnici!

123


Sirove strasti je blog koji će vas uvesti u svijet vrućih tema iz prve ruke. Neobične priče skoro pa običnih cura za blog Sirove strasti će pisati blogerice Lily Laum, Miss Dita ...

Najčitanije

Popularno na blogu