(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 26.10.2016.

Želim ti reći kako si još uvijek svijetla točka u tunelu

Zamisli, ne mislim na sebe, već mi misli tebi lete, neprekidno i toliko se i ljutim na sebe sad već, nije mi to potrebno, a opet, sazrijevam i samo sa razmišljanjima pokušavam doprijeti do nekog zaključka i pronaći svoj smjer, nemam ga još uvijek, za sebe i svoj mir, jer jedini koji sam osjetila da je pravi i prepun adrenalina je bio put uz tebe i s tobom…


Još sam ovdje i uvijek ću biti ... pišem jer osjećam da me trebaš, naravno, jednosmjerno se javljam kao i uvijek, prihvatila sam tvoj izbor - distancu, povukao si se opet. Osjećam tvoj premor, ali prije svega osjećam tvoju neizmjernu tugu, bol, nevoljkost, bezvoljnost i umor uz niz novih nedoumica.
 
Već sam ti govorila kako sam opstala sve godine koje su bile bolne i teške, paklene ... snaga duha je važna, sanjarenje i mašta pomažu.. Dok sanjariš, opušten si i odmaraš tijelo, regeneriraš ... važno je maknuti se od svih osoba koje prenose negativnu energiju, od trovača misli i duha, briši ih, odmakni se od njih, zaobiđi ih. Ne želim da stradavaš ako ne moraš, pa ni tada, ne napuštam te, jednosmjerno ću se pojavljivati dok god do mene dopire tvoj vrisak koji mi danima tutnji u ušima, sagorijevaš, pretužan si. Sve dok mi ne kažeš da nestanem, da se odmaknem, bit ću s tobom ... uvijek na neki drugi način, ali sam tu, uz tebe i uvijek ću biti.

ZAŠTO TI PIŠEM

Ne želim da stradavaju osobe do kojih mi je stalo - do tebe mi je stalo, bio si uz mene, sad ja, tebe ne napuštam i bit ću jednosmjerna dok god osjećam tvoje vapaje, sagorjevanja, sve dok mi izričito ne kažeš da se maknem i nestanem.

Želim ti svaki korak i udisaj blažen, opušten i sretan, želim ti divan život.
Želim ti da razmisliš o sebi i svom životu, svojim željama, maštanjima, svojim istinskim potrebama.
Želim da budeš dio moga života, želim da budem dio tvoga života.

Pročitajte još priča od blogerica Lily Laum


Želim se smijati kad sam ljuta, znam što je krivo i što je ispravno. Vjeruj mi, umrla bih za istinu o tebi i budi sastavni dio moga života.

Ti si mi još uvijek svijetla točka u tunelu i samo moja duša zna za tebe i moje skrivene želje i žudnju.

Uvijek sam sama, svojim izborom, oči su mi kao led bez obzira na gužvu oko sebe mi je hladno, gotovo ledeno, ti si dio moga tajnoga života, ti si moja skrivena energija, ti si moja malena sreća, želim te uz sebe.

Uvijek sam ovdje za tebe, nikad za sebe i to ne znam objasniti.

Ovdje je tvoja ljubav, tvoja kruna, tvoja karma, sve što u životu trebaš, osvrni se i ne zaboravi na krhotine koje si stvorio, razasute komadiće duše, misli, čežnje, želja… Posljednjim atomima energije čuvam i pokušavam spojiti u smisaonu cjelinu, čekam, a ni sama više ne znam što. Pitam se da li si me ikad volio, da li si me ikad iskreno trebao, da li je sve bio san. Labirinti oko mene i baš uvijek me vraćaju na početak, k tebi.

Još priča potražite na blogu love with no limits i stranici zrelazena.

Lily Laum




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu