(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 29.07.2015.

Zašto zanemarujemo svoje želje zbog njega?

Ah te žene, vječno prilagodljive željama muškaraca. Što li nas samo to tjera da im ugodimo i onda kada je to protiv nas samih? Ako je ljubav, onda bih bila slobodna reći kako mi se to pravilo ljubavi ne sviđa.


Voljeti nekoga, sasvim je normalo pa čak se i prilagođavati njegovim željama u jednu je ruku prihvatljivo. Često prihvaćamo muške želje i onda kada one tjeraju na drugo mjesto naše. No nije problem to drugo mjesto, da se razumijemo. Problem je što će malo koji muškarac znati prepoznati da je 'tvoju-njezinu-moju-našu' želju potjerao s vrha prioriteta, a još manje nijh bi bilo spremno ispuniti tu želju onda kada to nije po njihovom guštu.

Zašto onda mi to radimo? Nije valjda da više, bolje, iskrenije i intenzivnije volim!? Ma pustimo sad ljubav, treba postojati balans u svemu. Nikako nije pravedno zanemariti sebe pa čak niti kada je ljubav u pitanju. Meni je jedino prihvatljivo da obje strane budu podjednako zadovoljene. 


Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Nije bitno što se krije iza želje - tip restorana, film u kinu, odrađeni trening, kava s prijateljicama ili neko puno važnije životno pitanje - važno je da muškarac to zna prepoznavati prije nego ti natukne što bi on volio. Ako nam prvo kaže kako mu se jede pizza, a tebi riba ... normalno da ćeš kao i svaka druga žena reći pa svjedeno je meni idemo u pizzeriju. Napokon idete u kino i tebi se baš gleda ona povjesna romansa, a on želi gledati za tebe najveću noćnu moru - znanstveno fantastičnu izmišljotinu, nema problema i ti to voliš, ali zbog njega.

To su za mene sve krivi potezi. Kako će ikada naučiti što voliš, želiš i očekuješ ako se uporno prilagođavaš njegovim željama da bi on bio sretan, a ti glumila zadovoljstvo.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu